Starea botoșăneanului rănit în explozia de pe Primăverii s-a ameliorat ușor!

Victima este internată în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași, după ce centrele din ţară în care se îngrijesc de "mari arşi" au transmis că nu pot prelua victima pentru că nu au locuri libere.

Starea botoșăneanului rănit în explozia de pe Primăverii s-a ameliorat ușor!

Gheorghe Foceag, botoşăneanul internat la Iaşi cu arsuri pe aproape jumătate de corp, a fost detubat. Starea pacientului s-a ameliorat uşor, după cum arată rudele bărbatului. Pacientul nu a mai fost sedat şi, potrivit familiei, răspunde la stimuli, scrie Ziarul de Iași.

Bărbatul în vârstă de 70 de ani a fost rănit grav în urma exploziei unui apartament din Botoşani. Victima este internată în clinica de chirurgie plastică de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ din Iași. Bolnavul a ajuns la Iaşi sâmbătă, 16 septembrie, cu arsuri de gradul II - III pe aproximativ 50% suprafaţă corporală. Bărbatul are arsuri pe picioare, mâini, abdomen, piept.

Pacientul a fost transferat la Iaşi cu elicopterul SMURD. Medicii botoşăneani au precizat că au solicitat transferul pacientului într-o clinică corespunzătoare încă de la sosirea acestuia, în stare gravă, în unitatea medicală. Centrele din ţară în care se îngrijesc de „mari arşi“ au transmis însă că nu pot prelua victima pentru că nu au locuri libere, încheie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Polițiștii nu sunt de acord cu interzicerea radarelor neinscripționate: Radarele ascunse au scăzut drastic numărul accidentelor!

astăzi, 14:20
24

Radarele ascunse după tufe sau montate pe mașini neinscripționate pot deveni istorie. Un proiect legislativ avizat deja de Comisia Juridică a Senatului spune că toate radarele Poliției, fixe sau...

CRESC tarifele la RCA. Cât trebuie să scoată şoferii în plus din buzunar pentru fiecare categorie

astăzi, 13:31
193

Autoritatea de Supraveghere Financiară a publicat vineri tarifele de referinţă pentru poliţele asigurărilor de răspundere civilă auto obligatorii (RCA). Tariful mediu pentru persoanele jur...

Regiunile din care au emigrat cei mai mulţi români în 2017. Moldova, pe primul loc în topul migraţiei!

astăzi, 11:39
156

3,4 milioane de români sunt plecaţi la muncă în străinătate sau stabiliţi definitiv acolo cu tot cu familii. Cifrele vin de la Organizaţia Naţiunilor Unite, ai cărei reprezent...