Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

Ce spune preşedintele Consiliului Judeţean despre demisiile directorilor de la Spitalul Mavromati!

Nemulţumirile directorilor de la Spitalul Judeţean Mavromati privind nivelul de salarizare al celor din conducere au ajuns şi la urechile preşedintelui Consiliului Judeţean.

În cadrul şedinţei Comisiei pentru Dialog Social, deputatul Tamara Ciofu a dezvăluit că a primit un mail de la directorii de la Mavromati, care au spus că de la 1 ianuarie îşi dau demisiile pentru că au salarii mult prea amici, fiind depăşiţi de mulţi dintre angajaţii unităţii sanitare.

Costică Macaleţi susţine că, dacă s-ar ajunge într-o astfel de situaţie, altele ar fi cauzele şi nu a dorit să comenteze cele declarate de parlamentarul social-democrat.

“Nu comentez declaraţiile parlamentarilor, şi ale nimănui, în general. Eu nu cred că îşi vor da demisia. Dacă primesc vreun astfel de semnal înseamnă că cel de acolo are o problemă, ori nu este în stare să facă lucrurile până la capăt, ori s-a încurcat în actul managerial şi ceva se întâmplă”, a spus preşedintele Consiliului Judeţean.

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Spitalului Mavromati, la începutul acestui an, managerul unităţii avea un venit net de 8.844 lei, directorul financiar-contabil-6.027 lei, directorul de îngrijiri 4.619 lei, iar directorul medical- 7.206 lei.

Citeşte şi Directorii Spitalului Mavromati ameninţă cu demisia!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Protest al polițiștilor și angajaților Ambulanței în fața Prefecturii - FOTO

astăzi, 15:55
1079

Aproximativ 20 de sindicaliști de la Blocul Național Sindical, Filiala Județeană Botoșani, angajați ai Inspectoratului de Poliție Județean, ai Serviciului Județean de Ambulanță, Jandarmerie...

Sinistrații din blocul de pe Primăverii vor putea reveni în locuințe după verificarea utilităților

astăzi, 14:26
643

Sinistrații din blocul de pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, afectați de explozia de la jumătatea lunii septembrie, se vor putea întoarce în locuințe doar după ce se va ...

Consilieri noi în echipa prefectului judeţului

astăzi, 13:59
1079

Cancelaria prefectului judeţului Botoşani are, de săptămâna aceasta, doi noi consilieri. Unul dintre aceştia se va ocupa de relaţiile cu presa, fiind vorba de fosta jurnalistă Mădălina ...