Directorii Spitalului Mavromati ameninţă cu demisia!

Directorii Spitalului Mavromati ameninţă cu demisia!

O bună parte dintre cei aflaţi în echipa de conducere a Spitalului Judeţean Mavromati ameninţă că îşi vor da demisiile de pe funcţii începând cu data de 1 ianuarie.

Acest lucru a fost dezvăluit de deputatul Tamara Ciofu, în cadrul Comisiei pentru Diaolog Social de vineri, de la Instituţia Prefectului. Principala nemulţumire a directorilor de la unitatea spitalicească este legată de salarizare, aceştia susţinând că au lefuri mai mici decât ale medicilor şi chiar decât ale asistenţilor care lucrează în unitatea spitalicească.

“În toată problema salarizării sunt multe discuţii, dar problema salarizării personalului care acum ocupă funcţii de conducere este o situaţie foarte concretă. Am primit acum trei zile un email de Spitalul Judeţean prin care mi se spune că toată echipa de conducere de la spital, începând cu directorul de îngrijiri, de la 1 ianuarie vor să plece pentru că cei care au câştigat concursul erau salarizaţi mult mai bine şi acum au pierdut la jumătate prin această funcţie de conducere. Nu se poate să dăm aceste funcţii foarte importante şi responsabile unor persoane care încă nu au experienţa necesară în management, chiar în profesia pe care o reprezintă în instituţie”, a precizat deputatul Tamara Ciofu.

Principalul subiect de discuţie din cadrul Comisiei pentru Dialog Social a fost legat de salarizare, sindicaliştii reclamând discrepanţele mult prea mari care au apărut în sectorul bugetar odată cu intrarea în vigoare a legii unice de salarizare.

 

 

 

Spune-ne opinia ta