Amalia Năstase, ambasador al Salvați Copiii, prezentă la Botoșani - FOTO

Amalia Năstase, una dintre vedetele din România care s-a alăturat campaniei Salvați Copiii pentru reducerea mortalității infantile a fost prezentă, joi, la Botoșani, în calitate de ambasador al acestui ONG. 

Amalia Năstase, ambasador al Salvați Copiii, prezentă la Botoșani - FOTO

Amalia Năstase a vizitat, alături de președintele Salvați Copiii România, Gabriela Alexandrescu, Secția de Neonatologie a Spitalului Mavromati pentru care Salvații Copiii a donat un incubator de transport și un bilirubinometru, aparatură în valoare de 13.000 de euro.

Amalia Năstase a vorbit despre rezultatele programului de combatere a mortalității infantile, pentru care organizația îl desfășoară deja pentru al șaselea an consecutiv, fiind cea de-a treia donație făcută în județul Botoșani.

"Mă bucur să vă spun că există și vești bune, atunci când vorbim despre sistemul de sănătate: în cei șase ani, de când Salvați Copiii a început acest proiect complex, rata mortalității infantile a scăzut, de la 10,1 la 8 la mia de copii născuți vii. Așadar se poate, atunci când efortul este consecvent. Rămân alături de Salvați Copiii în efortul acestora colosal de dotare a tuturor maternităților unde copiii născuți prematur trebuie să trăiască", a spus Amalia Năstase. 




 

 

Spune-ne opinia ta