Leon Danaila, in prima zi de senator: Am emoții. Nu stiu nimic din ce trebuie sa fac

Neurochirurgul Leon Danaila, in varsta de 83 de ani, a venit marti pentru prima oara la Senat in calitate de parlamentar pentru formalitatile de preluare a mandatului si s-a autodefinit ca un "tanar politician" cu emotii.

Leon Danaila, in prima zi de senator: Am emoții. Nu stiu nimic din ce trebuie sa fac

 Leon Dănăilă  Foto: Facebook

"Am putin, da, e prima data", a raspuns Danaila, intrebat daca are emotii. "Eu sunt un tanar politician, nu un politician tanar. Si, fiind pentru prima data, sunt intrat in politica de o luna de zile aproximativ. Eu sunt chirurg, n-am emotii la operatii foarte grele, dar aici am un pic de emotie, drept sa va spun", a adaugat neurochirurgul, citat de Ziare.com.

Danaila s-a declarat impresionat de "sala minunata" a Senatului, despre care a spus ca este frumoasa, bine amenajata, curata si bine intretinuta. "Cred ca e foarte greu de intretinut o asemenea sala, necesita eforturi deosebite, dar merita", a exclamat el.

Deoarece este decanul de varsta al senatorilor, Leon Danaila a condus prima sedinta a Camerei superioare a Parlamentului. S-a declarat onorat de acest lucru, dar a recunoscut ca nu stie nimic despre proceduri parlamentare. "E o mare onoare pentru mine si o obligatie pentru a nu dezamagi alegatorii. O sa ma instruiasca, nu stiu nimic din ce trebuie sa fac, asa ca putina rabdare sa aveti", a mai spus el.

Neurochirurgul Leon Danaila, in varsta de 83 de ani, a fost ales senator de Bucuresti pe listele PNL la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...