Martor mincinos în procesul fostului şef al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, acord cu procurorii DNA!

După Ştefan Codău, încă un martor în procesul în care Florin Ţurcanu este judecat, alături de socrul său, pentru fapte de corupţie admite că a minţit în cadrul cercetării judecătoreşti.

Martor mincinos în procesul fostului şef al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, acord cu procurorii DNA!

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Coordonatorul echipei de muncitori care s-a ocupat de construcţia casei din Aleea Pajiştei, Dumitru Anuţei, a încheiat cu procurorii DNA Suceava un acord de recunoaştere a vinovăţiei în cazul săvârşirii infracţiunii de mărturie mincinoasă. Şi asta după ce procurorul care participă la şedinţele de judecată a consemnat că, la fel ca şi Ştefan Codău, Dumitru Anuţei a omis să declare în instanţă o mulţime de informaţii pe care le-a spus însă procurorilor în cadrul urmăririi penale.

În zadar au încercat apărătorii lui Florin Ţurcanu să explice că poate omul s-a simţit intimidat în momentul în care a fost audiat la DNA, mai ales că nu a avut avocat, procurorul DNA a afirmat că omisiunile lui Anuţei dovedeasc rea credinţă, ca urmare va fi trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă.

La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Ştefan Codău, şofer la Consiliul Judeţean, care a avut rolul de a ţine legătura între echipa de muncitori şi Aristomel Anuşca, socrul lui Florin Ţurcanu, beneficiarul din acte al casei din Pajiştei.

Despre declaraţiile lui Dumitru Anuţei în instanţă şi ce s-a întâmplat ulterior, Ştiri.Botoşani.Ro a scris aici:

Cu nervi şi zâmbete ironice, a trecut încă un termen al procesului lui Florin Ţurcanu

Reaudierea unor martori din procesul lui Florin Ţurcanu, refuzată de instanţă!

 

Spune-ne opinia ta