Un sofer beat crita a "aterizat" cu autoturismul in curtea unei vile de la Alfa Land! FOTO
ACCIDENT!

Proprietarul unei vile de pe Soseaua Iasului, din municipiul Botosani, a avut parte de un soc, luni dupa-amiaza, atunci cand a vrut sa intre cu masina in curte. Prin fata sa a "zburat" o masina, care a rupt gardul si a ajuns pana pe gazonul din curte.

Un sofer beat crita a "aterizat" cu autoturismul in curtea unei vile de la Alfa Land! FOTO

Accidentul a avut loc in fata Cartierului Alfa Land, atunci cand proprietarul locuintei tocmai ce deschisese poarta pentru a intra cu masina in curte. In acel moment, un autoturism Ford Mondeo, condus de Mihai Constantin S., in varsta de 44 de ani, care se deplasa spre Lebada, a ratat sensul giratoriu, a urcat pe trotuar si a rupt gardul, cateva tevi de sustinere a vitei de vie, un panou electric, apoi s-a oprit in gardul din capatul gospodariei. 

Autoturismul proprietarului locuintei a fost avariat, dupa ce poarta pe care a deschis-o a fost aruncata in masina. Acesta a sunat la 112, iar la fata locului au ajuns imediat politistii. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 1,09 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au solicitat si interventia angajatilor de la distribuitorul de energie electrica, pentru ca autoturismul a spulberat si un panou electric.
















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
87

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
56

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
157

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...