Trei răniţi după ce un şofer din Botoşani a intrat cu microbuzul într-un BMW! FOTO

Trei persoane au fost rănite după ce un şofer din Botoşani a încercat să depăşească o maşină de mare tonaj, dar nu a observat că de pe contrasens venea un alt autoturism. 

Trei răniţi după ce un şofer din Botoşani a intrat cu microbuzul într-un BMW! FOTO

Accidentul a avut loc, miercuri dupa-amiaza, pe raza localitatii sucevene Ilisesti. Un barbat de 37 de ani, din satul Broscauti, judetul Botosani, in timp ce conducea un microbuz pe DN 17, din directia Gura Humorului spre Suceava, a incercat sa depaseasca un TIR care circula in fata sa si a intrat pe contrasens.

Acolo a intrat in coliziune cu un autoturism marca BMW condus de un barbat de 40 de ani, din localitatea Fundu Moldovei. La fata locului au intervenit modul SMURD al Detasamentului de Pompieri Suceava(o autospeciala pentru descarcerare, o ambulanta SMURD TIM si o ambulanta SMURD B2) si un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean.

In urma accidentului trei persoane au fost ranite, soferul autoturismului BMW si doi barbati de 30 si respectiv 40 de ani, din satul Broscauti, judetul Botosani, pasageri in microbuz. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean Suceava.

Cei doi soferi au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Politistii au intocmit in cauza dosar penal privind infractiunea de vatamare corporala din culpa.

Sursa: InformatiaTa de Suceava





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
206

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
330

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...