Trei persoane rănite după ce două maşini s-au ciocnit la Stadion! FOTO
ACCIDENT!

Trei persoane au ajuns luni după-amiază la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier ce a avut loc pe Calea Naţională, în apropierea Stadionului Municipal.

Trei persoane rănite după ce două maşini s-au ciocnit la Stadion! FOTO

O femeie în vârstă de 37 de ani, gravidă în cinci luni, aflată la volanul unui autoturism Dacia Logan, se deplasa dinspre Gară spre Uvertura Mall, iar în dreptul unei treceri de pietoni a redus viteza, moment în care a fost izbită în spate de o dubiţă VW, condusă de un Aurel A., de 42 de ani.

În urma impactului, autoturismul Logan a acroşat un copil de 13 ani care traversa pe trecerea de pietoni. Copilul a fost luat de părinţi şi dus la Secţia de Pediatrie. 

Rănite au fost şi şoferiţa, precum şi pasagera aflată pe scaunul din dreapta faţă în Logan, în vârsta de 40 de ani. Ambele au fost preluate de ambulanţă şi transportate la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean Mavromati. Gravida a suferit un traumatism toraco-lombar, iar cealaltă femeie a suferit un traumatism cervical.

Rezultatele etilotestelor au indicat în cazul ambilor conducători auto zero la alcool. Şoferul dubiţei este acum cercetat pentru vătămare corporală din culpă.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...