Tragedie pe drumul Botoşani- Iaşi! Un tanar a murit după ce a zburat cu maşina sub un pod! FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Un cumplit accident de circulaţie, în urma căruia un tânăr în vârstă de 25 de ani şi-a pierdut viaţa, s-a produs duminică seară pe drumul E 58, Botoşani- Iaşi, înainte de intrarea in Copălău. Şoferul a zburat cu maşina de pe șosea şi s-a dat peste cap câteva zeci de metri într-o râpă, ajungând sub un pod.

Tragedie pe drumul Botoşani- Iaşi! Un tanar a murit după ce a zburat cu maşina sub un pod! FOTO, VIDEO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Conducătorul auto se deplasa la volanul unui VW Passat dinspre Botoşani spre Iaşi. La pod la Buda, înainte de Copălău, imediat după ce a ieşit din pădure, Marian G., de 25 de ani, din orașul Flamanzi, a pierdut controlul volanului, a lovit parapetul metalic de pe marginea drumului şi a zburat în câmp şi peste pârâul Miletin pe o distanţă de aproximativ 200 de metri, potrivit măsurătorilor poliţiştilor, ajungând în final sub un pod.

Şoferul, care se afla singur în maşină, a rămas prins între fiare, un alt conducător auto care trecea prin zonă sunând la 112.

"Am văzut farurile pe sus cum se învârteau și am văzut fum. Am coborât, am sunat repede la 112. Ne-am apropiat de mașină și am văzut foarte mult sânge. Eram la distanță, am văzut numai farurile, dar bănuiesc că avea viteză foarte mare dacă a zburat atâția metri", a povestit unul dintre martori.

Două echipaje de pompieri şi echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă s-au deplasat la locul accidentului. Pompierii de la descarcerare l-au scos pe şofer dintre fiare, dar din păcate paramedicii nu au mai putut face nimci pentru a-i salva viaţa.

"Am fost solicitați să intervenim pentru un accident rutier, la locul intervenției am descoperit un autoturism ieșit în afara părții carosabile în care era încarcerată o persoană. Am acționat pentru descarecerarea acesteia și înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu. Din păcate persoana era decedată", a declarat Andrei Ciobanu, din cadrul ISU.

Autoturismul s-a transformat într-un morman de fiare, motorul zburând efectiv pe câmp. Salvatorii au căutat şi sub pod să vadă dacă mai este vreo victimă dar s-a dovedit că tânărul era singur în maşină.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii cumplitului accident.

"Conducătorul auto nu adaptează viteza la un sector de drum cu limitare maximă de viteză 40 km/h și indicator de avertizare drum cu denivelări, împrejurare în care pierde controlul volanului, părăsește partea carosabilă și intră în impact cu malul unui pârău. Efectuăm cercetări în continuare pentru stabilirea cu exactitate a celorlalte circumstanțe în care s-a întâmplat accidentul", a declarat Andi Barbacaru, din cadrul Poliției Rutiere.

 
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
452

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...