Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat, joi, pe drumul Botoșani-Suceava, la intrare în localitatea Brehuiești, este suspectat că ar fi consumat substanțe interzise. 

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Preluat de la locul accidentului de o ambulanță, Alexandru S., din Suceava, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati, unde a devenit extrem de agitat, cadrele medicale fiind nevoite să îl sedeze pentru a se calma.

Pe parcursul evaluării medicale tânărul a suferit și o criză comițială tonico-clonică. 

În urma accidentului, suceveanul a suferit mai mult contuzii și o plagă temporo-parietală stângă astfel că a fost internat în Compartimentul Neurochirurgie a Spitalului Mavromati unde va fi supus mai multor investigații, urmând ca medicii să stabilească dacă starea de agitație a pacientului a fost dată de lovitura la cap sau de consumul unor sunstanțe interzise.

De altfel, tânărul le-ar fi spus cadrelor medicale că ar fi consumat substanțe etnobotanice. Pe lângă analizele de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acestuia i-au fost recoltate probe biologice și în vederea examinării toxicologice pentru a se stabili dacă într-adevăr a consumat substanțe halucinogene.

Tânărul se afla la volanul unui BMW alături de un amic și se deplasau spre Botoșani. La intrare în localitatea Brehuiești a pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens unde a rupt mai multe indicatoare rutiere și s-a răsturnat pe cupolă în șanț. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ziua europeană a limbilor, marcată și în acest an la Seminarul Teologic "Sfântul Gheorghe" Botoșani - FOTO

astăzi, 13:34
72

Ziua europeană a limbilor a cuprins mai multe activități, care s-au desfășurat la Seminarul Teologic Liceal Ortodox "Sfântul Gheorghe" Botoșani în perioada 2...

Zece familii din judeţul Botoșani, beneficiare de ajutoare sociale de urgenţă - FOTO

astăzi, 13:29
80

În şedinţa de Guvern de săptămâna trecută s-a aprobat acordarea unor ajutoare de  urgenţă, printre care s-au regăsit şi zece dosare elaborate în acest sens de Agenţia ...

Botoșănean implicat într-un accident rutier în județul Suceava!

astăzi, 12:11
169

În cursul zilei de marți, în jurul orei 11.40, un bărbat de 57 de ani, din județul Botoșani, conducea autoutilitara cu remorcă pe DN 17. Pe raza comunei Poiana Stampei, din jude...