Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat, joi, pe drumul Botoșani-Suceava, la intrare în localitatea Brehuiești, este suspectat că ar fi consumat substanțe interzise. 

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Preluat de la locul accidentului de o ambulanță, Alexandru S., din Suceava, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati, unde a devenit extrem de agitat, cadrele medicale fiind nevoite să îl sedeze pentru a se calma.

Pe parcursul evaluării medicale tânărul a suferit și o criză comițială tonico-clonică. 

În urma accidentului, suceveanul a suferit mai mult contuzii și o plagă temporo-parietală stângă astfel că a fost internat în Compartimentul Neurochirurgie a Spitalului Mavromati unde va fi supus mai multor investigații, urmând ca medicii să stabilească dacă starea de agitație a pacientului a fost dată de lovitura la cap sau de consumul unor sunstanțe interzise.

De altfel, tânărul le-ar fi spus cadrelor medicale că ar fi consumat substanțe etnobotanice. Pe lângă analizele de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acestuia i-au fost recoltate probe biologice și în vederea examinării toxicologice pentru a se stabili dacă într-adevăr a consumat substanțe halucinogene.

Tânărul se afla la volanul unui BMW alături de un amic și se deplasau spre Botoșani. La intrare în localitatea Brehuiești a pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens unde a rupt mai multe indicatoare rutiere și s-a răsturnat pe cupolă în șanț. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
85

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
330

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
312

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...