Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat, joi, pe drumul Botoșani-Suceava, la intrare în localitatea Brehuiești, este suspectat că ar fi consumat substanțe interzise. 

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Preluat de la locul accidentului de o ambulanță, Alexandru S., din Suceava, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati, unde a devenit extrem de agitat, cadrele medicale fiind nevoite să îl sedeze pentru a se calma.

Pe parcursul evaluării medicale tânărul a suferit și o criză comițială tonico-clonică. 

În urma accidentului, suceveanul a suferit mai mult contuzii și o plagă temporo-parietală stângă astfel că a fost internat în Compartimentul Neurochirurgie a Spitalului Mavromati unde va fi supus mai multor investigații, urmând ca medicii să stabilească dacă starea de agitație a pacientului a fost dată de lovitura la cap sau de consumul unor sunstanțe interzise.

De altfel, tânărul le-ar fi spus cadrelor medicale că ar fi consumat substanțe etnobotanice. Pe lângă analizele de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acestuia i-au fost recoltate probe biologice și în vederea examinării toxicologice pentru a se stabili dacă într-adevăr a consumat substanțe halucinogene.

Tânărul se afla la volanul unui BMW alături de un amic și se deplasau spre Botoșani. La intrare în localitatea Brehuiești a pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens unde a rupt mai multe indicatoare rutiere și s-a răsturnat pe cupolă în șanț. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Când te doare capul și amorțește mâna stângă! VIDEO

astăzi, 09:20
572

Un tip merge la doctor:- Doctore, de la o vreme ma doare capul, imi trece un fior prin sira spinarii si-mi amorteste mana dreapta!- Bai baiete, e grav. Ai boala aia japoneza, tzeritzitzutzuka&hell...

La multi ani, DUMITRU NECŞANU!

astăzi, 08:12
240

Născut pe 17 octombrie 1948, Dumitru Necșanu mai întâi a trăit în poezie, apoi a adunat între paginile cărții poemele pe care le-a purtat prin lume. Și lumea lui Dumitru ...

Elevi botoşăneni descoperiţi cu păduchi!

astăzi, 07:44
1581

Triajul epidemiologic efectuat la începutul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani a scos la iveală faptul că, în anul 2017, în...