Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care se afla la volanul mașinii care s-a răsturnat, joi, pe drumul Botoșani-Suceava, la intrare în localitatea Brehuiești, este suspectat că ar fi consumat substanțe interzise. 

Tânărul care s-a răsturnat cu mașina la Brehuiești, suspectat că a consumat substanțe interzise!

Preluat de la locul accidentului de o ambulanță, Alexandru S., din Suceava, a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati, unde a devenit extrem de agitat, cadrele medicale fiind nevoite să îl sedeze pentru a se calma.

Pe parcursul evaluării medicale tânărul a suferit și o criză comițială tonico-clonică. 

În urma accidentului, suceveanul a suferit mai mult contuzii și o plagă temporo-parietală stângă astfel că a fost internat în Compartimentul Neurochirurgie a Spitalului Mavromati unde va fi supus mai multor investigații, urmând ca medicii să stabilească dacă starea de agitație a pacientului a fost dată de lovitura la cap sau de consumul unor sunstanțe interzise.

De altfel, tânărul le-ar fi spus cadrelor medicale că ar fi consumat substanțe etnobotanice. Pe lângă analizele de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, acestuia i-au fost recoltate probe biologice și în vederea examinării toxicologice pentru a se stabili dacă într-adevăr a consumat substanțe halucinogene.

Tânărul se afla la volanul unui BMW alături de un amic și se deplasau spre Botoșani. La intrare în localitatea Brehuiești a pierdut controlul asupra volanului, mașina a pătruns pe contrasens unde a rupt mai multe indicatoare rutiere și s-a răsturnat pe cupolă în șanț. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2801

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
154

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
166

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...