Maşină făcută praf pe un drum din judeţ! Şoferul a ajuns la spital! FOTO

Maşină făcută praf pe un drum din judeţ! Şoferul a ajuns la spital! FOTO

Un accident spectaculos s-a produs, duminică dimineaţa, pe un drum din judeţul Botoşani, tânărul care se afla la volan ajungând la spital cu mai multe traumatisme.

Accidentul a avut loc pe drumul comunal Stăuceni-Siliştea. Un tânăr în vârstă de 24 de ani, aflat la volanul unui VW Passat, înmatriculat în Marea Britanie, a pierdut controlul asupra volanului într-o curbă, a ieşit de pe şosea, a lovit un cap de pod, după care autoturismul s-a răsturnat pe o parte.

Impactul a fost atât de puternic încât partea din faţă a maşinii s-a făcut praf. Mai mulţi localnici au sărit în ajutorul tânărului şi au sunat la 112.

Şoferul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Mavromati. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. A fost diagnosticat cu fractură de piramidă nazală şi fractură de bazin.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Tânărul se afla singur în maşină. 






 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
190

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
301

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
117

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...