O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO
ACCIDENT!

O autospecială a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoșani a fost implicată, sâmbătă după-amiază, într-un accident rutier. 

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

   Foto: Facebook Radar Botosani Oficial

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW Golf ce circula pe strada Octav Onicescu, dinspre Calea Naţională spre Primăverii.

La volanul autospecialei se afla o tânără agent de poliţie, iar la volanul VW Golf o şoferiţă de 28 de ani. Poliţiştii rutieri susţin că tânăra aflată la volanul VW-ului Golf se face vinovată de producerea accidentului pentru că poliţista se afla în misiune şi autospeciala avea semnalele specifice în funcţiune. Niciuna dintre şoferiţe nu consumase alcool, fiind testate cu aparatul etilotest.

Din fericire în urma impactului dintre cele două mașini s-au înregistrat numai pagube materiale.

"În cauza s-a dispus o anchetă procedurală şi în funcţie de rezultatele ei se vor dispune măsurile necesare", a declarat Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ. 

Pe internet accidentul a stârnit reacţii şi unii dintre presupuşii martori la eveniment susţineau că de fapt maşina poliţiei nu avea semnalele acustice în funcţiune. 

Foto: Facebook Radar Botosani Oficial



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
64

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
43

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
387

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...