Accident cu patru răniți, la ieșirea din Stăuceni! FOTO

Ninsoarea care a căzut în noaptea de duminică spre luni dă serioase bătăi de cap șoferilor. Primul accident grav s-a petrecut în această dimineață, la Stăuceni. O mașină a derapat și s-a izbit în alta, care venea din sens opus. Patru persoane au fost rănite! 

Accident cu patru răniți, la ieșirea din Stăuceni! FOTO

Un accident cu patru victime s-a petrecut luni dimineață, la ieșirea din localitatea Stăuceni.

Șoferul unui autoturism Ford Focus, care circula pe direcția Botoșani-Trușești, într-o curbă la stânga, la ieșirea din Stăuceni, a intrat în derapaj, pătrunzând pe sens opus și izbind în lateral un Logan ce venea din contrasens.

În urma impactului, șoferul și trei pasageri din Logan au fost răniți, trei dintre ei fiind transportați cu două ambulanțe la spital, iar al patrulea rănit a primit îngrijiri la fața locului și a refuzat transportul la unitatea medicală. 

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă. Pe perioada cât s-a făcut cercetarea la fața locului traficul în zonă s/a desfășurat cu dificultate, fiind închis pe un sens.

Luni dimineață, pe drumul județean de la Roma, tot din cauza ninsorii, un autoturism a ieșit de pe șosea, ajungând într-un șanț da, din fericire, nu au fost înregistrate victime.
 






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
266

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...