Accident provocat de o şoferiţă beată pe o stradă din Botoşani!

S-a urcat la volan după ce a chefuit şi a consumat alcool, dar a avariat două autoturisme în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiul Botoşani. 

Accident provocat de o şoferiţă beată pe o stradă din Botoşani!

Sâmbătă seara, o conducătoare auto de 35 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada Viilor, la intersecţie cu strada Bucovina, pe fondul neadaptării vitezei, pierde controlul asupra direcţiei de deplasare şi nu acordă prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar pe artera prioritară de un bărbat de 23 de ani, din localitatea Prăjeni, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme.

Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului, respectiv de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul femeii, aceasta din urmă fiind condusă la Spitalul Judeţean Botoşani pentru recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

“În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţeană.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...