ACCIDENT în intersecţia Sucevei cu Bulevard: o autosanitară SMURD s-a izbit într-un autoturism! FOTO
ACCIDENT!

Intersecţia de la Carrefour a fost blocată pentru scurt timp joi dimineaţă, după ce un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost implicat într-un eveniment rutier.

ACCIDENT în intersecţia Sucevei cu Bulevard: o autosanitară SMURD s-a izbit într-un autoturism! FOTO

Autosanitara circula dinspre complexul comercial spre Bulevardul Mihai Eminescu, având pornite semnalele luminoase şi acustice pornite.

Întrând în intersecţie, însă, s-a izbit într-un VW Passat care circula dinspre Calea Naţională către Sucevei. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost răsucit pe şosea, air-bag-urile din interior fiind declanşate.

Pacientul din SMURD a fost preluat de o altă autosanitară. Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au declanşat cercetările şi au stabilit că vinovat de producerea acestuia se face şoferul SMURD-ului. Cei doi conducători auto au apelat la înţelegerea amiabilă.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
235

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
382

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...