ACCIDENT în intersecţia Sucevei cu Bulevard: o autosanitară SMURD s-a izbit într-un autoturism! FOTO
ACCIDENT!

Intersecţia de la Carrefour a fost blocată pentru scurt timp joi dimineaţă, după ce un echipaj SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a fost implicat într-un eveniment rutier.

ACCIDENT în intersecţia Sucevei cu Bulevard: o autosanitară SMURD s-a izbit într-un autoturism! FOTO

Autosanitara circula dinspre complexul comercial spre Bulevardul Mihai Eminescu, având pornite semnalele luminoase şi acustice pornite.

Întrând în intersecţie, însă, s-a izbit într-un VW Passat care circula dinspre Calea Naţională către Sucevei. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a fost răsucit pe şosea, air-bag-urile din interior fiind declanşate.

Pacientul din SMURD a fost preluat de o altă autosanitară. Poliţiştii ajunşi la locul accidentului au declanşat cercetările şi au stabilit că vinovat de producerea acestuia se face şoferul SMURD-ului. Cei doi conducători auto au apelat la înţelegerea amiabilă.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protestul REZIST, de la Botoșani, atent supravegheat de jandarmi

astăzi, 13:22
40

Libertatea de întrunire este un drept prevăzut de Constituția Românei, iar jandarmii vor asigura protecția persoanelor pașnice, intervenind punctual doar în cazul apariției unor...

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
52

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
241

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...