A vrut să mestece o gumă, dar s-a răsturnat cu mașina! O persoană a ajuns la spital - FOTO, VIDEO
ACCIDENT!

Doi soti s-au rasturnat cu masina pe drumul judetean 297, ce leaga municipiul Botosani de localitatile Todireni si Hlipiceni, in urma unei decizii neinspirate a conducatorului auto.

A vrut să mestece o gumă, dar s-a răsturnat cu mașina! O persoană a ajuns la spital - FOTO, VIDEO

Accidentul a avut loc la iesirea din localitatea Cernesti spre Lunca. Soferul autoturismului Dacia Logan, Stefan Vaculisteanu, in varsta de 61 de ani, a vrut sa ia o guma din torpedoul masinii, iar atunci cand s-a intins a franat brusc, a pierdut controlul volanului si s-a izbit in malul de pamant de pe partea dreapta. In urma impactului, Dacia s-a rasturnat pe cupola, iar sotia soferului a fost ranita usor.

"Am vrut sa iau o guma din torpedou, iar in momentul ala cand am pus frana m-a tras dreapta. Ne-am izbit si ne-am trezit cu rotile in sus, eu si sotia. Am iesit amandoi pe portiera din spate. Sotia simtea ceva dureri, dar mergea pe picioarele ei. A venit ambulanta si a luat-o", a declarat Stefan Vaculisteanu.

Femeia a fost preluata de o ambulanta si transportata la Unitatea de Primiri Urgente, in timp ce politistii criminalisti au efectuat masuratori la fata locului.

Cei doi soti se indreptau spre Botosani pentru a face niste analize la o clinica privata.









 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
335

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
580

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...