Celebra înghețată românească Betty Ice a fost cumpărată de gigantul anglo-olandez Unilever

Celebra înghețată românească Betty Ice a fost cumpărată de gigantul anglo-olandez Unilever

Producătorul român de înghețată Betty Ice a ajuns la un acord de vânzare către gigantul anglo-olandez Unilever, al doilea mare jucător din industria alimentară, suma tranzacției ajungând la 100 de milioane de euro.

Unilever, liderul pieței de înghețată din România, a cumpărat Betty Ice, un business de 30 mil. euro, de la antreprenorul Vasile Armenean.

Betty Ice are o fabrică în județul Suceava, magazine proprii în Brașov, Oradea, Sibiu și Cluj-Napoca, iar în timpul verii are deschise mai bine de 100 de chioșcuri cu înghețată în toată țara. 

Compania realizează aproximativ 7% din vânzările anuale la export, livrând înghețata pe cinci piețe. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Lovitură de teatru în Republica Moldova: Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile din 3 iunie pentru Primăria Chișinău!

Marţi, 19 Iunie 2018
280

Judecătoria Chișinău nu a validat alegerile locale care au avut loc în capitala Republicii Moldova. Astfel Andrei Năstase nu poate deveni primar general al municipiului Chișinău p&aci...

Fiul lui Tudorel Toader s-a izbit cu mașina de un podeț!

Marţi, 19 Iunie 2018
658

Fiul cel mic al ministrului Justiției, Teodor Andrei Toader, a provocat un accident de circulație marți dimineață în jurul orei 4:00. El se afla în mașină cu o tânără d...

Este criză pe piaţa muncii? Nu mai aveţi pe cine să angajaţi? Unde aţi fost când Ecaterina Andronescu şi guvernul PDL/PSD desfiinţau şcolile profesionale?

Marţi, 19 Iunie 2018
448

Este criză pe piaţa muncii? Nu mai aveţi pe cine să angajaţi? Unde aţi fost când Ecaterina Andronescu şi guvernul PDL/PSD desfiinţau şcolile profesionale? Unde eraţi când trebuia...