Revelion în întuneric la Botoşani! Pană de curent de 20 de minute pe scena din Piaţa Revoluţiei - FOTO

Un incident neplăcut a umbrit spectacolul de Revelion organizat de municipalitatea botoșăneană în Piaţa Revoluţiei. O pană de curent a întrerupt spectacolul peste 20 de minute. 

Revelion în întuneric la Botoşani! Pană de curent de 20 de minute pe scena din Piaţa Revoluţiei - FOTO

Alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt în timp ce artista Ami era pe scenă şi a făcut ca aceasta să coboare şi să aştepte în maşină. Iniţial a încercat să interacţioneze cu publicul, însă când a văzut că avaria durează a plecat de pe scenă.

Organizatorii s-au chinuit minute în şir să găsească unde este problema şi din câte se pare o siguranţă din tabloul principal a fost de vină pentru defecţiune. După remedierea avariei, artista şi-a reluat spectacolul. 

Nimic nu anunţa incidentul, seara începând cu băieţii de la Fly Project ce au urcat pe scenă la ora 21.00 şi au fost urmaţi de trupa locală The Brothers. Spectacolul a fost încheiat de artistul Matteo, iar la miezul nopţii cerul a fost luminat de un foc de artificii.

În faţa scenei s-au adunat mii de persoane. La miezul nopții, oamenii au ciocnit câte un pahar cu șampanie, mulți ajungând în Piața Revoluției cu puțin înainte de ora 00.00.

Suma totală alocată pentru acest eveniment, din bugetul local, a fost de 100.000 de lei. Pentru scenă și sunet s-au alocat 18.000 lei, 15.000 lei pentru artificii, iar pentru artiști naționali și locali 67.000 de lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ei sunt cei mai buni șahiști din județul Botoșani! FOTO

astăzi, 14:08
999

Inspectoratul Şcolar al Judeţului Botoşani, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Academia Olimpică Română, Filiala Botoşani, au organizat la sfâr...

Sfârşit cumplit! Tânăr mort după ce hainele i-au luat foc!

astăzi, 13:19
1434

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din localitatea Teioasa, orașul Darabani, şi-.a pierdut viaţa, duminică dimineaţa, după ce a suferit arsuri grave pe tot corpul.&nb...

Tânără din Botoşani, rănită într-un accident rutier!

astăzi, 13:12
472

Sâmbătă, la ora 12.23, în timp ce conducea autoturismul  într-o curbă pe DJ 178, din comuna suceveană Arbore, un bărbat  de 41 de ani, din orașul Cajvana,  ...