Revelion în întuneric la Botoşani! Pană de curent de 20 de minute pe scena din Piaţa Revoluţiei - FOTO

Un incident neplăcut a umbrit spectacolul de Revelion organizat de municipalitatea botoșăneană în Piaţa Revoluţiei. O pană de curent a întrerupt spectacolul peste 20 de minute. 

Revelion în întuneric la Botoşani! Pană de curent de 20 de minute pe scena din Piaţa Revoluţiei - FOTO

Alimentarea cu energie electrică s-a întrerupt în timp ce artista Ami era pe scenă şi a făcut ca aceasta să coboare şi să aştepte în maşină. Iniţial a încercat să interacţioneze cu publicul, însă când a văzut că avaria durează a plecat de pe scenă.

Organizatorii s-au chinuit minute în şir să găsească unde este problema şi din câte se pare o siguranţă din tabloul principal a fost de vină pentru defecţiune. După remedierea avariei, artista şi-a reluat spectacolul. 

Nimic nu anunţa incidentul, seara începând cu băieţii de la Fly Project ce au urcat pe scenă la ora 21.00 şi au fost urmaţi de trupa locală The Brothers. Spectacolul a fost încheiat de artistul Matteo, iar la miezul nopţii cerul a fost luminat de un foc de artificii.

În faţa scenei s-au adunat mii de persoane. La miezul nopții, oamenii au ciocnit câte un pahar cu șampanie, mulți ajungând în Piața Revoluției cu puțin înainte de ora 00.00.

Suma totală alocată pentru acest eveniment, din bugetul local, a fost de 100.000 de lei. Pentru scenă și sunet s-au alocat 18.000 lei, 15.000 lei pentru artificii, iar pentru artiști naționali și locali 67.000 de lei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alarmă în Italia: Prea mulți români aleg să se sinucidă. Ieri, o femeie s-a aruncat într-o prăpastie!

astăzi, 09:34
106

"Ce se întâmplă cu noi, oameni buni? Nu trece o zi fără ca un român să se sinucidă în Italia!", scria zilele trecute o româncă, după ce un tân...

Amendă de 4.785 de lei pentru un vitezoman care circula cu peste 100 km/h pe drumurile din comună!

astăzi, 09:21
295

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi aflaţi, duminică, în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei George Enescu, au efectuat semnal regulamentar de oprire&nb...

Piața botoșăneană are nevoie de ingineri... prost plătiți! VEZI locurile de muncă vacante!

astăzi, 09:13
136

Inginer tricotaje, inginer construcții civile, inginer instalații pentru construcții, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic, inginer industria alimentară, inginer automatis...