REVELION 2017: Mii de botoşăneni s-au adunat la spectacolul din Cuza- Vodă! Aurel Moldoveanu le cântă spectatorilor- FOTO
BOTOSANI

Cu totul surprinzător, numărul botoşănenilor care au venit la spectacolul pregătit de municipalitate depăşeşte estimările. Spectatorii au ajuns până în zona Cinema Unirea, însă pentru artificii vor ieşi din case şi mai mulţi botoşăneni.

REVELION 2017: Mii de botoşăneni s-au adunat la spectacolul din Cuza- Vodă! Aurel Moldoveanu le cântă spectatorilor- FOTO

 Aurel Moldoveanu  Ştiri.Botoşani.Ro

Neaşteptat de mulţi botoşăneni s-au adunat în noaptea dintre ani pe strada Cuza Vodă şi pe Pietonalul Unirii pentru a urmări spectacolul pregătit de municipalitate. Mii de oameni îl ascultă acum pe Aurel Moldoveanu, însă numărul lor ar putea creşte, după cum arată experienţa anilor trecuţi, pentru a urmări focul de artificii.

Aurel Moldoveanu, un mare admirator al Botoşanilor, după cum singur s-a declarat, a adus elogii publicului şi municipiului, fiecare piesă fiind urmată de un dialog purtat de interpretul cu origini moldoveneşti (s-a născut la Bordeşti de Vrancea, n.r.).

În vârstă de 48 de ani, Aurel Moldoveanu a debutat în Cenaclul Flacăra, iar în televiziune a debutat în 1996. Cât priveşte relaţia cu publicul botoşănean, este de notorietate faptul că artistul vine în Botoşani măcar o dată pe an- ultimul concert susţinut în municipiu a avut loc la Zilele Oraşului, în 2015, însă în judeţ a susţinut recitaluri chiar şi în această vară.













 

 

Spune-ne opinia ta