Revista Hyperion prezintă "Literatura română dintre Prut şi Nistru, la un secol de la unirea din martie 1918", la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoşani!

Redacţia revistei "Hyperion" va fi prezentă în aceste zile, cu donaţii din acest număr, şi în celelalte colegii şi licee din Botoşani.

Revista Hyperion prezintă "Literatura română dintre Prut şi Nistru, la un secol de la unirea din martie 1918", la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoşani!

Redacţia revistei "Hyperion", editată de Fundaţia Culturală "Hyperion", sub egida Uniunii Scriitorilor din România, cu sprijinul financiar parţial al Consiliului Judeţean Botoşani, prin Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu", va prezenta în ziua de 27 martie, ora 11, în sala bibliotecii Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani, numerele 1-2-3/2018 ale revistei Hyperion, dedicate Centenarului Marii Unirii, cu tema "Literatura română dintre Prut şi Nistru, la un secol de la unirea din martie 1918".

Vor fi donate mai multe exemplare din revistă elevilor şi profesorilor participanţi, precum şi bibliotecii colegiului.

Vor fi prezenţi scriitorii Gellu Dorian, redactor şef al revistei, Nicolae Corlat, redactor şef-adjunct, şi Ştefan Dodiţă, preşedintele Fundaţiei Culturale "Nicoară" Botoşani.

Vor mai fi lansate regulamentele concursurilor de creaţie literară "Porni Luceafărul...", ediţia a XXXVII-a, şi "Nicoară", ediţia a XXII-a.

Redacţia revistei va fi prezentă în aceste zile, cu donaţii din acest număr, şi în celelalte colegii şi licee din Botoşani.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Acad. Ioan-Aurel Pop, despre reacția unui străin la vederea unei biserici pline în Cluj: "Ăștia-s oamenii locului care vin la slujbă? Atunci, nimic nu-i pierdut"

astăzi, 11:37
192

Că românii au o părere proastă despre ei înșiși este binecunoscut. Din păcate, românii au tendința de a se prezenta pe ei înșiși în tonuri mult mai închise decât realitatea și acest ...

Patru incendii în prima zi de Rusalii, în județul Botoșani. Pagube de 40.000 de lei!

astăzi, 10:32
209

În prima zi de Rusalii, pompierii botoşăneni au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea a patru incendii izbucnite în locuințele sau gospodăriile unor localnici din Tudora, St...

Razie a polițiștilor în București și 23 de județe, printre care și Botoșani: Pesticide confiscate și amenzi de peste 200.000 de lei!

astăzi, 10:25
152

Aproape o tonă și peste 5.000 de litri de produse de protecție a plantelor au fost indisponibilizate de polițiști, în urma unei acțiuni desfășurate în București și 23 de județe,...