Revista Hyperion prezintă "Literatura română dintre Prut şi Nistru, la un secol de la unirea din martie 1918", la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoşani!

Redacţia revistei "Hyperion" va fi prezentă în aceste zile, cu donaţii din acest număr, şi în celelalte colegii şi licee din Botoşani.

Revista Hyperion prezintă "Literatura română dintre Prut şi Nistru, la un secol de la unirea din martie 1918", la Colegiul Național "Mihai Eminescu" Botoşani!

Redacţia revistei "Hyperion", editată de Fundaţia Culturală "Hyperion", sub egida Uniunii Scriitorilor din România, cu sprijinul financiar parţial al Consiliului Judeţean Botoşani, prin Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu", va prezenta în ziua de 27 martie, ora 11, în sala bibliotecii Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" Botoşani, numerele 1-2-3/2018 ale revistei Hyperion, dedicate Centenarului Marii Unirii, cu tema "Literatura română dintre Prut şi Nistru, la un secol de la unirea din martie 1918".

Vor fi donate mai multe exemplare din revistă elevilor şi profesorilor participanţi, precum şi bibliotecii colegiului.

Vor fi prezenţi scriitorii Gellu Dorian, redactor şef al revistei, Nicolae Corlat, redactor şef-adjunct, şi Ştefan Dodiţă, preşedintele Fundaţiei Culturale "Nicoară" Botoşani.

Vor mai fi lansate regulamentele concursurilor de creaţie literară "Porni Luceafărul...", ediţia a XXXVII-a, şi "Nicoară", ediţia a XXII-a.

Redacţia revistei va fi prezentă în aceste zile, cu donaţii din acest număr, şi în celelalte colegii şi licee din Botoşani.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

18-20 octombrie: Seminar Eminescu la Ipotești, sub semnul Centenarului

astăzi, 21:20
64

A patra ediție a Seminarului Eminescu, organizat de Memorialul Ipotești - Centrul Național de Studii Mihai Eminescu, va avea loc în perioada 18-20 octombrie. La atelierele din a...

România a fost condamnată la CEDO pentru o intervenție brutală a polițiștilor și jandarmilor

astăzi, 20:15
183

Romania este obligata printr-o decizie a CEDO sa achite peste 23.000 de euro pentru doi barbati, dupa ce, in timpul unei interventii din 2005 a Politiei in comunitatea de rromi de langa rampa de gunoi...

Accident în Belgia: Un român a murit, alţi doi sunt răniţi

astăzi, 19:32
575

Un român a murit marţi în urma unui accident rutier produs în localitatea belgiană Bertrix şi alţi doi români sunt răniţi, relatează website-ul lavenir.net.Conducăt...