Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

Pe data de 7 mai, în jurul orei 20:30, Florin Piersic a fost dus cu elicopterul SMURD la Institutul „Matei Balș” din București, la cererea familiei.

Florin Piersic, dus de urgență cu elicopterul SMURD la București! Care este starea de sănătate a marelui actor

Actorul se afla internat la Institutul Inimii „Dr. Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca.

Managerul spitalului din Cluj-Napoca a declarat, pentru Cluj24, că transferul actorului a fost unul programat. În continuare, maestrul are un tratament cu antibiotice. Starea sa de sănătate este destul de bună.

„Este transferat la Institutul Matei Balș din București pentru continuarea tratamentului cu antiobiotice și a celorlalte probleme legate de proteza de genunchi. Este în stare bună, se află sub tratament”, a spus Florin Crișan, managerul spitalului.

Amintim că în urmă cu câteva zile, Florin Piersic a ajuns la Spitalul Militar din București, după ce i s-a făcut rău și a avut febră. Medicii au decis să-l interneze și să-l opereze la genunchi, unde mai avusese o intervenție chirurgicală. Locul pare că s-ar fi infectat, după prima procedură Ulterior, a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, marți, după prânz.

Florin Piersic, primele declarații, de pe patul de spital

Chiar dacă se plimbă prin spitale de mai bine de o săptămână, vedeta susține că starea sa de sănătate este destul de bună. Internat fiind, le-a răspuns jurnaliștilor și a transmis că este sănătos și chiar că le dorește același lucru.

„Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a declarat Florin Piersic pentru Realitatea Plus.

Maestrul are onorabila vârstă de 88 de ani și se confruntă cu probleme cardiace, dar și cu cele de la genunchiul pe care l-a operat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
19

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
44

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...

Amenzi pentru proprietarii de apartamente, ce obligații au până la finalul anului!

astăzi, 18:04
152

În cazul românilor care nu își permit să cumpere, respectiv să monteze repartitoare de căldură, vor primi ajutor de a stat până la finalul lunii august 2024. Conform ANRE...