Invitaţie la teatru: "Aniversarea", în regia lui Erwin Şimşensohn

Povestea "Aniversării" este extrem de dură, foarte vie, foarte actuală. Textul "vorbeşte" pe limba noastră, limba de astăzi... este o poveste de viaţă puternică şi cred că mulţi spectatori se vor regăsi - fie în unul din cele cinci personaje, fie în cunoştinţe, prieteni care trec acum sau au trecut de puţin timp prin situaţii precum cele din spectacol.

Invitaţie la teatru: "Aniversarea", în regia lui Erwin Şimşensohn

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Teatrul "Mihai Eminescu" Botoșani, vă invită duminică, 5 februarie și marți, 8 februarie, de la ora 18.00, la Casa Tineretului, să vizionați "ANIVERSAREA" de Jeroen Van Den Berg.
Traducerea: Liliana Alexandrescu
Regia artistică: Erwin Şimşensohn
Scenografia: Iuliana Gherghescu
Video design: Andrei Cozlac
Sound design: Ana Teodora Popa
Mişcare scenică: Victoria Bucun
Asistent regie artistică: Marius Rogojinschi
Durata spectacolului: o oră şi 10 minute, fără pauză
Distribuţia: Mama- Daniela Bucătaru
Tata- Sorin Ciofu
Esther- Alexandra Vicol
Jurgen- Răzvan Amitroaei
Thea- Gina Pătraşcu

"Teatrul nu oferă soluţii! Doar pune spectatorul pe gânduri!" Dialog cu Erwin Şimşensohn, regizorul spectacolului:

- "Aniversarea" este un text olandez contemporan, dramaturgul – Jeroen Van Den Berg - fiind regizor "la bază", profesor de regie şi dramaturg de succes. Povestea este extrem de dură, foarte vie, foarte actuală. Textul "vorbeşte" pe limba noastră, limba de astăzi... este o poveste de viaţă puternică şi cred că mulţi spectatori se vor regăsi - fie în unul din cele cinci personaje, fie în cunoştinţe, prieteni care trec acum sau au trecut de puţin timp prin situaţii precum cele din spectacol. E o poveste care va emoţiona cu siguranţă, este o comedie „dark”, sau dacă vreți, dramă cu momente comice. Se vorbeşte în spectacol despre o familie complet disfuncţională, care trăieşte în minciună, în ipocrizie, trăieşte acoperită de prefăcătorie. Aniversarea unei zile de naştere crează cadrul destrămării acestei ipocrizii şi revelarea adevăratei disfuncţionalităţi din interiorul familiei. O disfuncţionalitate care, din nefericire, se regăseşte şi în viaţa multor familii din jurul nostru.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 513948 sau 0231 512184 (program: 10.00 – 12.00 și 16.00 - 18.00, de marți până duminică inclusiv)
Pret bilet - 20 lei; elevi,studenți, grupuri organizate - 10 lei

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...