Valori de investiții aprobate pentru mai multe drumuri județene. Vezi care!

Consilierii județeni vor aproba în ședința ordinară din data de 31 august valorile de investiții pentru reabilitarea și modernizarea mai multor drumuri județene, aflate într-o avansată stare de degradare. 

Valori de investiții aprobate pentru mai multe drumuri județene. Vezi care!

Reprezentanții Consiliului Județean speră să obțină fondurile necesare realizării acestor investiții prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Unul dintre drumurile pentru care se solicită finanțare este DJ 294A, Avrămeni-Panaitoaia-Dimitrie Cantemir-DN 24, valoarea totală a investiției ridicându-se la 20 de milioane de lei.

Un alt drum pentru care aleșii județeni vor aproba valoarea totală estimată a investiției este  DJ293, din DN29A-Dumeni-Havârna-Mileanca și DJ298A, Darabani-DJ293, cu o valoare de 90 de milioane de lei.

Bani sunt ceruți și pentru modernizarea DJ298, Vorniceni-Cordăreni-Dumeni, cu o valoare estimată a investiției de 30 de milioane de lei și modernizarea DJ208H, din DN29-Corni, valoarea estimată a investiției ridicându-se la 20 de milioane de lei.

"Văzând oportunitatea de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală este necesară adoptarea unei hotărâri cu valoarea totală estimată pentru aceste obiective de investiții", se arată în proiectul de Hotărâre de Consiliu Județean. 

 

 

Spune-ne opinia ta