​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO
În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea stratului de asfalt, de pe  DJ 293 tronsonul Dumeni-Havârna.
 
Lucrările pe acest tronson de drum au fost demarate la sfârșitul lunii august, iar acum, la finalizarea lor, cei 10 km de drum județean se prezintă în perfectă stare de viabilitate. 

Alte lucrări de reparații a căii de rulare se mai desfășoară pe DJ 293, porțiunea de drum județean cuprinsă între Dorohoi și Dumeni și pe DJ 282 Rădăuți Prut - Coțușca – Săveni, estimându-se că acestea vor fi finalizate în maxim 3 zile.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, va preda amplasamentul și va semna ordinul de începere, în vederea asfaltării, pe drumul județean DJ 291 Leorda – Bucecea – Huțani.

Conducerea Consiliului Județean Botoșani se declară mulțumită de modul în care au evoluat lucrările de asfaltare a drumurilor județene și poate afirma că acestea s-au desfășurat conform graficului, fiind finalizați, până la această dată, 35 km de covor asfaltic. (Comunicat de presa)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
777

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
76

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
301

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...