​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO
În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea stratului de asfalt, de pe  DJ 293 tronsonul Dumeni-Havârna.
 
Lucrările pe acest tronson de drum au fost demarate la sfârșitul lunii august, iar acum, la finalizarea lor, cei 10 km de drum județean se prezintă în perfectă stare de viabilitate. 

Alte lucrări de reparații a căii de rulare se mai desfășoară pe DJ 293, porțiunea de drum județean cuprinsă între Dorohoi și Dumeni și pe DJ 282 Rădăuți Prut - Coțușca – Săveni, estimându-se că acestea vor fi finalizate în maxim 3 zile.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Județean Botoșani, prin Direcția Județeană de Drumuri și Poduri, va preda amplasamentul și va semna ordinul de începere, în vederea asfaltării, pe drumul județean DJ 291 Leorda – Bucecea – Huțani.

Conducerea Consiliului Județean Botoșani se declară mulțumită de modul în care au evoluat lucrările de asfaltare a drumurilor județene și poate afirma că acestea s-au desfășurat conform graficului, fiind finalizați, până la această dată, 35 km de covor asfaltic. (Comunicat de presa)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Suferința unui copil de 6 anișori: De la un accident banal, la confruntarea cu un inamic necruțător!

astăzi, 08:16
41

Părinții s-au alarmat și l-au dus la medic. Pentru că totul s-a întâmplat în timpul pandemiei, așteptarea pentru programare și diagnostic a fost o încercare grea.Dup...

Care este echipa care a vrut să îl ”fure” pe Andone și cum a răspuns antrenorul de la Botoșani!

astăzi, 07:48
269

Bogdan Andone e aproape să reușească o minune la FC Botoșani, formație pe care a preluat-o în iarnă, cu 12 puncte după 21 de etape.“Mi-a zis că mă salvează în decembrie...

După 20 de ani, coșmarul unui infirm obligat să cerșească și în Botoșani s-a terminat! (Video)

astăzi, 07:25
168

Un individ cu dublă cetățenie, română și moldovenească, este suspectat că a forțat o persoană vulnerabilă, cu infirmități grave, să cerșească timp de mai mulți ani.A fost pla...