Se circulă în condiții de iarnă. Unde vă puteți adresa pentru informații privind starea drumurilor naționale!

Se circulă în condiții de iarnă. Unde vă puteți adresa pentru informații privind starea drumurilor naționale!

Drumarii acționează pe principalele artere, în prezent circulându-se în condiții de iarnă, fără drumuri blocate. Amintim că Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod galben de ninsori moderate cantitativ și strat de zăpadă până astăzi, la ora 22.00. 

Pe acest fond, Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași lansează un apel la adresa conducătorilor auto de a circula cu prudență pe drumurile naționale, cu adaptarea vitezei la condițiile de drum, precum și cu privire la obligativitatea echipării autovehiculelor pentru sezonul rece, cu montarea anvelopelor de iarnă și a altor dispozitive antiderapante, după caz.

Totodată, DRDP Iași transmite că este pregătită să intervină pentru asigurarea unor condiții optime de circulație pe drumurile naționale. "În acest sens, în bazele noastre de deszăpezire se află peste 38.000 de tone de material antiderapant (sare și clorură de calciu), fiind mobilizate totodată peste 400 de autoutilaje de deszăpezire, proprii și închiriate de la prestatorii aflați sub contract", informează DRDP.

Pentru informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic prin Dispeceratul său deschis în regim de permanență – tel. 0232/213168. Informații actualizate despre starea vremii și a carosabilului pot fi obținute și de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum și de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situația Drumurilor Naționale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
747

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....

Percheziții, în această dimineață, la Spitalul Județean Mavromati din Botoșani! (Foto)

astăzi, 10:10
1028

Anchetatorii DGA au descins în această dimineață la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale.Pentru moment, a fost sig...