Ceață și carosabil umed în Botoșani. Cum se circulă pe drumurile naționale

Ceață și carosabil umed în Botoșani. Cum se circulă pe drumurile naționale

Circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară fără probleme deosebite cauzate de starea carosabilului sau de condițiile meteo. Cerul este acoperit, cu ninsori slabe înregistrate izolat pe raza județului Suceava (Vatra Dornei și Cârlibaba) și burniță la Huși (județul Vaslui).

De asemenea, până la ora 11.00, județele Botoșani, Vaslui, Bacău, Neamț și Galați se află sub avertizare Cod galben de ceață, cu reducerea vizibilității la sub 200 m.

În ceea ce privește starea carosabilului, acesta este umed în județele Bacău, Vaslui, Botoșani, Vrancea și Galați, respectiv umed cu porțiuni uscate în rest. Temperatura aerului în regiune este cuprinsă între -5°C la Piatra Neamț și +3°C la Galați. 

Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a intervenit cu 41 autoutilaje și s-au răspândit 52,5 tone de material antiderapant. În prezent, pe raza DRDP Iași se acționează cu 45 de autoutilaje.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oamenii de afaceri românii regretă că au plătit prea prost muncitorii. "Nu vă convine, sunt zece la poartă care vor să se angajeze!"

astăzi, 13:02
221

Dacă până în urmă cu câţiva ani, majoritatea străinilor care veneau să lucreze în județele Moldovei erau de dincolo de Prut, în ultimii ani au solicitat permise de...

Șofer din Botoșani oprit la graniță: Șase tone de haine, biciclete și saltele înapoiate pe teritoriul maghiar!

astăzi, 12:01
97

Un ansamblu rutier încărcat cu 6 tone de bunuri ce figurau ca deșeuri provenite din Germania, care avea ca destinație o societate din Suceava, nu a fost lăsat să intre pe teritoriul Rom&aci...

Copil de 18 zile în stare gravă, medicii din Botoșani au chemat elicopterul SMURD!

astăzi, 11:40
462

Elicopterul SMURD aterizează pe heliportul din municipiul Botoșani, de unde va prelua un copil de numai 18 zile.Bebelușul a suferit o ocluzie intestinală. Pacientul este transportat de la spit...