Alege prioritățile orașului tău​!

Cetățenii din Botoșani sunt invitați să se implice în ierarhizarea unor proiecte de dezvoltare strategice pentru comunitatea locală, prin accesarea unui chestionar.

Alege prioritățile orașului tău​!

Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte prioritare cu impact metropolitan pentru București și cele 40 de reședințe de județ din România.

Până pe 22 martie, cetățenii și actorii locali din România sunt invitați să ia parte la campania de consultare „Alege Prioritățile Orașului Tău!” și să aleagă cele mai importante proiecte pentru orașul lor, completând acest scurt chestionar: kwiksurveys.com/s/e7k9afsk. 

În această perioadă, vă invităm să completați chestionarul și să alegeți cele mai importante proiecte pentru Botoșani, cât și să promovați campania pe canalele de care dispuneți. Astfel, alăturat puteți găsi câteva materiale pentru promovarea campaniei:

-Text general de prezentare a campaniei (Word)
-Harta cu proiecte prioritare pentru Botoșani (TIF)
-Logo-ul campaniei „Alege Prioritățile Orașului Tău” (TIF)
-Pagina de Facebook: Facebook.com/prioritatile.orasului.tau (inclusiv video care explică pașii pentru completarea chestionarului)
-Texte scurte de promovare:

1.„Banca Mondială, în parteneriat cu Federația Zonelor Metropolitane și Aglomerărilor Urbane din România și cu sprijinul autorităților publice subnaționale, a identificat o serie de proiecte cu impact metropolitan pentru Botoșani. Cetățenii sunt invitați să se implice în ierarhizarea acestor proiecte prin accesarea chestionarului: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk,
în cadrul campaniei de consultare publică “Alege Prioritățile Orașului Tău“. Obiectivul campaniei, desfășurată în partneriat cu Urbanize Hub, îl reprezintă identificarea celor mai importante proiecte metropolitane pentru comunitate.”

2.„Cetățenii din Botoșani sunt invitați să se implice în ierarhizarea unor proiecte de dezvoltare strategice pentru comunitatea noastră locală, prin accesarea acestui chestionar: https://kwiksurveys.com/s/E7k9AFsk.”

Comunicat de presa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănenii sunt invitați sâmbătă să îi susțină pe micii jucători de rugby!

astăzi, 14:57
44

Relansat în urmă cu doar câteva luni la Botoșani, fiind promovat în rândul copiilor doritori de o frumoasă aventură sportivă, jocul de rugby devine o frumoasă lecție des...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur: Concluziile etapei de consultare publică!

astăzi, 14:26
86

Candidatul Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat în urmă cu ceva timp o consultare public...

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
86

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...