Ploi și ceață în Moldova. Cod Galben până la ora 11 în județul Botoșani!

Ploi și ceață în Moldova. Cod Galben până la ora 11 în județul Botoșani!

Meteorologii anunță averse pentru joi, dar vineri va ieși soarele peste tot. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, joi dimineață, atenționări de tip cod galben de ceață pentru mai multe județe, printre care și Botoșani. Avertizarea este valabilă până la ora 11.00. Se semnalează ceață care reduce vizibilitatea, local sub 200 m, izolat sub 50 m, iar trecător va fi burniță sau ploaie slabă.

Pentru joi se anunță maxime de 9 grade în Moldova, 6 în Maramureș, 8 în Crișana, 7 în Transilvania, 8 în Banat, 7 în Oltenia, 9 Muntenia și 12 grade în Dobrogea. Vineri vor fi maxime de 9 grade in Moldova, 8 in Maramures, 11 in Crisana, 9 in Transilvania, 11 in Banat, 10 in Oltenia, 9 in Muntenia si 10 grade in Dobrogea.

În județul Botoșani

În județul Botoșani, astăzi avem cer mai mult noros și pe spații restrânse va ploua. Vântul va sufla slab și moderat din sud-est. Potrivit Meteo Nord-Est, maximele termice se vor situa în jurul valorii de 4 grade, iar minimele vor coborî până spre 0 grade. Vineri, cerul va fi mai mult noros și pe spații restrânse va ploua. Local vor fi condiții de producere a ceții. Vântul va sufla slab și moderat din sector predominant sudic. Maximele termice se vor situa în jurul valorii de 5 grade, iar minimele vor coborî până spre -2 grade.


Dacă plecați la drum: Carosabil umed și ceață în Moldova

La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei este asigurată, fără probleme cauzate de condițiile meteo.  Carosabilul este umed în majoritatea județelor, iar pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a acționat cu 36 de autoutilaje și s-au răspândit 47 tone de material antiderapant. În prezent, pe raza drumurile naționale din Moldova se acționează cu 64 de autoutilaje.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți bani la poliţa RCA dacă conduci mașina soției/ soțului

astăzi, 19:43
282

Poliţa RCA. Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) propune schimbarea legislației RCA. Mai exact,  se scumpesc polițele dacă conduci mașina soției/soțului fără declarație.Pol...

Sfârșit de februarie cu manifestări culturale pe Pietonalul Unirii

astăzi, 19:15
70

 În perioada 28 februarie-1 martie 2024, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, instituție publică de cultură aflată în subordinea C...

Concluziile raportului IML în cazul Alexandrei: fără analize, fără tratament antibiotic, fără chiuretaj. Medic ieșean: ”Categoric putea fi salvată!”

astăzi, 18:39
1810

Dezvăluiri șocante în cazul Alexandrei Ivanov, tânăra din Botoșani însărcinată în trei luni, care a murit pe patul de spital după 8 ore de chinuri groaznice. Un speciali...