Petrecere cu grătare în ANL Cișmea, întreruptă de jandarmi

Un apel telefonic, primit de dispecerul de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a însemnat sfârșitul petrecerii pentru un grup de persoane din cartierul ANL Cișmea.

Cel care a sunat în după-amiaza zilei de marți, 04 aprilie a.c., era deranjat de vecinii săi care tocmai aprinseseră focul și se pregăteau de chef.

Jandarmii care s-au deplasat la locul indicat i-au avertizat pe petrecăreți că nu este legal să facă focul sub geamurile locuitorilor din zonă, iar aceștia s-au conformat cererii oamenilor legii și au stins focul pregătit pentru grătar.

În aceeași zi, în jurul orei 16.00, un tânăr în vârstă de 25 de ani, care se distra aruncând cu pocnitori înspre trecătorii de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în apropierea bisericii Rosett, a fost condus de jandarmi la sediul inspectoratului, unde i-au întocmit actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și i-au ridicat în vederea confiscării cele 34 de pocnitori pe care încă nu apucase să le folosească.

Dosarul, împreună cu materialele pirotehnice, va fi înaintat la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J.Botoșani, în vederea continuării cercetărilor.

Mai pe seară, puțin după ora 21.00, un bărbat a sesizat telefonic un scandal izbucnit în scara blocului unde locuiește.

Echipajul de jandarmi care a intervenit la apel a amendat cu câte 200 de lei cele două persoane implicate, din care una nu a fost altcineva decât bărbatul ce tocmai sunase, intensitatea scandalului tulburând liniștea locatarilor, scoși din apartamente de gălăgia făcută de cei doi și de injuriile pe care aceștia și le adresau reciproc. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
203

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
135

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...

Doctorița cu 290 de luări de mită de la bolnavi de cancer, oprită de judecători să lucreze la stat, dar lăsată să lucreze la privat

astăzi, 09:16
187

Anca Ababneh Dumitrovici a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună. Avocații săi au susținut că nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi p...