Botoșăneni sătui de rablele abandonate pe străzi

Prezența mașinilor abandonate în multe zone din municipiul Botoșani este o problemă care se vede zilnic cu ochiul liber dar pentru care, deocamdată, nu există o rezolvare concretă.

 Botoșăneni sătui de rablele abandonate pe străzi

Situația a fost adusă în discuție și în ultima ședință de Consiliu Local.

Consilierul local Paul Octav a spus că a primit mai multe sesizări de la cetățeni că o astfel de mașină abandonată ocupă un loc de parcare de mai bine de doi ani într-un cartier de pe Calea Națională. Consilierul a ceurut ca Poliția Locală să fie mai fermă și să ia măsurile care se impun.

"Pe Calea Națională, în parcarea Blocului H4, este parcat un autoturism Matiz și acesta staționează de doi ani în acel loc. Din păcate, pe lângă faptul că acel autoturism ocupă un loc de parcare este un adevărat focar de infecție. A devenit un container. Cred că ar trebui ca Poliția Locală să ia măsurile care se cuvin", a spus consilierul local.

Reprezentanții Poliției Locale au spus în repetate rânduri că în cazurile în care au fost identificați proprietarii mașinilor abandonate pe domeniul public au fost aplicate amenzi, dar de multe ori posesorii unor astfel de "cadavre" pe patru roți nu sunt de găsit.

Regulamentul privind blocarea și ridicarea autoturismelor ar rezolva și problema rablelor abandonate, dar până când nu va fi aprobat nu poate fi aplicat. Acesta se află în prezent la Oficiul Juridic din cadrul primăriei, urmând a fi lansat spre dezbatere publică.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Avertizare now casting- COD PORTOCALIU de furtuni!

Miercuri, 20 Septembrie 2017
1741

Potrivit Avertizării, până la orele 23:30, în judeţul Botoșani, în localităţileBotoșani, Bucecea, Dorohoi, Flămânzi, Bălușeni, Brăești, Broscăuți, Cânde...

Sebastian Coltescu, luat la tinta de antrenorii Flavius Stoican si Costel Enache: ”E strigator la cer”

Miercuri, 20 Septembrie 2017
219

Antrenorul celor de la Poli Iași a fost trimis în tribună în minutul 55 al meciului cu FC Botoșani."Este strigător la cer să nu poți discuta cu arbitrul! L-am întrebat...

RATAREA campionatului in meciul FC Botosani - Poli Iasi! A sutat peste poarta de la un metru de linia portii - VIDEO

Miercuri, 20 Septembrie 2017
139

Unul dintre ele a fost în minutul 77. La scorul de 3-2 în favoarea gazdelor, echipa lui Flavius Stoican a oferit una dintre marile ratări din acest sezon: Kizito i-a pus mingea în f...