„Micul Prinț”, un spectacol pentru toate vârstele, se joacă două zile la Teatrul „Vasilache” Botoșani!

În această săptămână, publicul botoșănean iubitor de teatru poate viziona spectacolul „Micul Prinţ” la Teatrul „Vasilache”  în zilele de joi, 16 mai 2024, de la ora 18:00 și duminică, 19 mai 2024, de la orele 11:00 şi 12:30

Spectacolul „Micul Prinţ” este o adaptare de Sorina Băleanu după Antoine de Saint-Exupéry. Regia artistică este semnată de Sorina Băleanu; scenografie, videomapping şi ecleraj: Gelu Rîșca; coregrafia şi efecte sonore: Victoria Bucun.

Din distribuţie fac parte actorii:  Adelina Cojocariu, Cosmin Tanasă, Oana Asofiei, Andrei Iurescu, Andrei Bordianu, Ioana Buta, Pavel Petraşi, Marius Rusu.

„Spectacolul „Micul Prinţ” este călătoria fiecăruia prin „univers”, în căutarea unor suflete, a unor prieteni care simt şi gândesc la fel ca noi. O călătorie în trecut pentru regăsirea copilului din noi şi pentru şansa de a ne aminti că „toţi adulţii au fost şi ei cândva copii”, dar au uitat asta, aşa că acum se comportă ciudat. Iar pentru copii este foarte obositor să le tot explice adulţilor cum funcţionează viaţa.

„Micul Prinţ” este un spectacol de animaţie fără păpuşi, care se adresează copiilor peste 6 ani, dar şi tinerilor (nu-i exclude pe părinţii acestora)”, mărturisește Sorina Băleanu, regizor artistic.

 Preţul unui bilet  este de 15 lei.

 Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona:

- online pe entertix.ro;

- accesând www.teatrulvasilache.ro secțiunea Cumpără Bilet;

- de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începere spectacolului.

Spectacolul „Micul Prinț” va fi prezentat  şi sâmbătă, 18 mai 2024, începând cu ora 11:00 pe scena Teatrului Municipal "Matei Vişniec" din Suceava,  în cadrul Festivalului International Zilele Teatrului „Matei Vişniec".




 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean agresiv cu propria mamă, reținut de polițiști pentru încălcarea ordinului de protecție!

Wednesday, 18 September 2024

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, în cursul zilei de marți, 17 septembrie a.c., a încălcat obligațiile impuse prin ordinul de protecție emis de o ...

Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști în Botoșani și alte două localități!

Wednesday, 18 September 2024

Imobilele aparțineau unor persoane din Botoșani, Dorohoi și Șendriceni, bănuite de comiterea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau simil...

Spectacolul „Piese de rezistență” se joacă în acest sfârșit de săptămână la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani

Wednesday, 18 September 2024

Regia artistică: Andrei Măjeri Scenografia: Șteff Chelaru Coregrafia: Victoria Bucun Sound design: Adrian Piciorea Video design: Andrei Cozlac Corepetitor: Incze Katalin Asistent ...