Lucrări de asfaltare finalizate pe două străzi din municipiul Botoşani - FOTO

Lucrări de asfaltare finalizate pe două străzi din municipiul Botoşani - FOTO

Lucrările de reabilitare şi modernizare pe două artere intens circulate din municipiul Botoşani au fost finalizate în cursul acestei săptămâni.

Este vorba de Bulevardul George Enescu şi de strada Mihail Kogălniceanu, tronsonul cuprins între strada Primăverii şi strada Bucovina.

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, pe Bulevardul George Enescu lucrările la partea carosabilă au fost finalizate integral, la trotuare mai fiind necesare cateva completari cu pavele. Peste aproximativ 10 zile, daca vremea va permite, vor fi efectuate marcajele rutiere. 

În ceea ce priveste lucrarile de pe strada Mihail Kogalniceanu, partea carosabila a fost finalizata in proportie de 100%, trotuarele in proportie de 95%, restul urmand a fi executat in urmatoarea saptamana.

“Dupa o lunga perioada in care nu s-a facut nimic pe aceasta portiune de drum, in sfarsit s-a intrat in normalitate”, a spus viceprimarul Marian Murariu.

Un alt santier a fost deschis pe strada Aprodu Purice, unde de asemenea se va turna un strat de asfalt si se vor reface trotuarele.






 

 

 

Spune-ne opinia ta