Ce notă a primit la evaluare managerul de la Teatrul Vasilache!

Ce notă a primit la evaluare managerul de la Teatrul Vasilache!
Comisia constituită din consilieri locali şi specialişti în cultură  au evaluat activitatea managerului Teatrului de Păpuşi Vasilache, Floricel Aioniţoaei, pe anul 2014, şi au dat şi o notă.

În urma evaluării raportului de actvitate pe care l-a depus, şi a susţinerii acestuia în cadrul unui interviu, Floricel Aioniţoaei nu a primit mai mult de 3.50. Totodată, s-a solicitat desfacerea contractului de management al directorului de la Vasilache.

Aioniţoaei spune că se aştepta la o astfel de notare, atâta timp că, susţine acestea, viceprimarul Cosmin Andrei şi alţi consilieri PSD au dorit înlăturarea sa de pe funcţie.

“Era de aşteptat, dar cu toate comisiile acestea de doi ani de zile făcute de PSD în grup cu foşti, actuali şi viitori consilieri, nu au reuşit să mă convingă să semnez adeziunea la PSD. Obiectivul principal al acestei comisii şi al tuturor comisiilor, şi reclamaţiilor, este desfacerea contractului de management", a spus Floricel Aioniţoaei.

Directorul Teatrului Vasilache a contestat Hotărârile de Consiliu Local prin care s-a stabilit calendarul evaluării şi componenţa comisiei şi aşteaptă un răspuns de la Instituţia Prefectului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
20

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...

ANPC atenționează: Nu cumpărați de oriunde alimente pentru masa de Paște!

astăzi, 11:20
31

Președintele interimar al ANPC, Sebastian Hotca, a explicat că unul dintre cele mai importante aspecte de care ar trebui să ținem cont este, în primul rând, locul de unde ne facem...

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
65

Înaintea sărbătorilor pascale, polițiștii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale ...