Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League, alături de Steaua!
SPORT

Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League, alături de Steaua!

   mirror.co.uk

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a reuşit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1.

Alibec i-a dat emoţii lui Şumudică în minutul 37, când s-a accidentat la acelaşi picior la care a mai avut probleme, însă a revenit pe teren după câteva minute.

Campioana României a marcat unicul gol al meciului în ultimul minut al primei reprize. Teixeira a scăpat singur spre poarta englezilor şi a trimis o minge foarte bine plasată din interiorul careului.

În partea a doua a ieşit la rampă Silviu Lung jr.. Portarul a avut o intervenţie fantastică în minutul 54 la lovitura lui Calleri cu capul din apropierea careului de 6 metri. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, goalkeeper-ul român a mai scos o dată un şut al lui Fletcher.

Tragerea la sorţi pentru grupele Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00. Pe langa Astra, in grupa va fi si Steaua Bucuresti.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
102

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
436

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
161

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...