FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în care nu am arătat însă prea bine.

CS Mioveni a avut destule ocazii și chiar un gol anulat, în finalul primei reprize, punând anumite probleme. Andone a abordat acest meci cu o tactică destul de conservatoare, încercând să forțeze greșelile adversarilor.

Golul victoriei a fost marcat de Aldair, în minutul 90+3, cu un șut din afara careului. Înainte de acest moment, Florescu a mai avut o șansă mare, dar Croitoru a intervenit incredibil.

În meciul de la Mioveni, FC Botoșani va avea, probabil, mai multe șanse. Argeșenii au nevoie de gol în retur, astfel că vor face spații, de care FC Botoșani poate profita. Meciul slab din această seară a fost cauzat și de lipsa spațiilor, dar golul din prelungiri poate face returul mai ușor.

Echipele de start

FC Botoșani: Kukic – Benzar, Filip, Miron, Țigănașu – David, Dican, Aldair – Florescu, Kaprof, Mailat.

Rezerve: Ducan, Petro, Camara, Șeroni, Mouaddib, Lopez, Mitrov, Ofosu, Fulop.

Antrenor: Bogdan Andone.

CS Mioveni: Croitoru – Blanaru, Burnea, Carausu, Garutti – Gutea, Ignat, Panait, Șerbănică – Stan, Trascu

Rezerve: Bolohan, Caprescu, Costea, Gogor, Massaro, A. Șerban, Sima, I. Șerban, Toma, Toma




















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...