FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

   sursa:digisport.ro

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!
FC Botoșani a încheiat sezonul pe locul 8 în play-out-ul SuperLigii în timp ce CS Mioveni ocupă poziția a 5-a în clasamentul play-off-ului din Liga2.
Botoșănenii vin după eșecul din deplasare cu Oțelul Galați, scor 2-0, meci disputat în ultima etapă din play-out. Pe teren propriu în 2024 FC Botoșani a pierdut un singur joc, 1-2 cu Sepsi, în schimb le-a invins pe CFR Cluj, FCU Craiova și Dinamo, remizând cu Farul Constanța și Universitatea Craiova.
”Eu zic că sunt șanse 50-50. Există o diferență și de ritm, și calitativ, între Liga1 și Liga2, dar jucătorii sau echipele de la Liga2 vin cu ambiție în plus, pentru fiecare jucător de acolo e o șansă de a face pasul spre Liga1 și cu siguranță va fi dificil. Sincer nici nu vreau să mă gândesc dacă e un avantaj sau un dezavantaj că jucăm primul meci acasă. Ăsta e programul, jucând acasă va trebui să ne facem jocul pe care-l facem pe teren propriu, să încercăm să câștigăm și apoi vedem cum vom gestiona returul.”, a declarat Bogdan Andone la conferința de presă premergătoare partidei de astăzi.

Este pentru a treia oară când echipa antrenată în prezent de Constantin Schumacher va disputa baraj de menținere/promovare.
CS Mioveni a avut cel mai slab atac dintre echipele calificate în play-off-ul din Liga2; 20 de goluri marcate și doar 9 goluri primite.
Cu toate acestea Schumacher este optimist că jucătorii lui vor reuși să elimine Fc Botoșani.
”Cred că orice antrenor semnează cu o echipă își propune obiective. Al nostru a fost salvarea de la retrogradare, dar pe parcursul campionatului am demonstrat că putem mult mai mult. Am ajuns în play-off, iar apoi ne-am dorit să jucăm meciurile de baraj. Acum sunt meciurile de baraj, cu o echipă bună, cu o echipă care a demonstrat. O echipă care a schimbat antrenorul, l-a numit pe Bogdan Andone iar asta s-a văzut.
Mă gândesc că echipa mea trebuie să joace bine, să depășească primele 15 minute de foc pe care le vom întâmpina la Botoșani. Vor pune presiune la început, iar dacă jucătorii mei vor trece bine de primele 15 minute, vom putea spera la ceva”
, a spus Constantin Schumacher.

Între octombrie 2021 și august 2023, FC Botoșani și CS Mioveni s-au întâlnit de 8 ori în meciuri oficiale, ultimul duel fiind consemnat în play-off-ul Cupei României din acest sezon când FC Botoșani s-a impus cu scorul de 2-0 și a mers mai departe în faza grupelor.
Urmărește toate meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

FC Botoșani - CS Mioveni, echipe probabile

FC Botoșani: Kukic – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – Dican – Florescu, Kaprof, Aldair, Mitrov – E.Lopez.
Antrenor: Bogdan Andone

CS Mioveni: Croitoru – Trașcu, Ignat, Garutti, Panait – Cărăruș, Toma, Guțea, Șerbănică – A.Stan, Blănaru
Antrenor: Constantin Schumacher

FC Botoșani - CS Mioveni se va disputa astăzi, 17 mai, de la ora 20:00, pe stadionul "Municipal" din Botoșani.

Partida va fi transmisă în direct de Digi Sport și Prima Sport.
Dacă vrei să ai parte de o experiență unică și să comentezi cu prietenii tăi biletele pe care puteți paria, intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
750

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...