Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

FC Botoșani va începe acasă barajul de menținere/ promovare în prima ligă, după ce a ratat salvarea de la retrogradare.

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la spate.

 

Clubul din Botoșani se află într-un moment foarte dificil, riscând să retrogradeze în Liga 2, de unde a promovat în vara lui 2013. Așadar, la 11 ani după ce ajungea pe prima scenă a fotbalului românesc, formația din Moldova se poate întoarce în divizia secundă.

FC Botoșani a reușit la limită să evite ultimele două locuri din play-out-ul SuperLigii, având acum posibilitatea salvării. Aparent, are prima șansă în fața Mioveniului, iar primul meci îl va juca pe terenul propriu.

La conferința de presă, Bogdan Andone a vorbit despre cum vede acest moment al echipei, chiar dacă înainte ca el să fie numit antrenor nimeni nu mai dădea șanse clubului din Moldova să se salveze direct. A fost îndeplinit obiectivul intermediar, să fie evitată retrogradarea directă, dar acum urmează principalul țel, menținerea în prima divizie, scrie liga2.prosport.ro.

Bogdan Andone vrea salvarea de la retrogradare!

Chiar dacă va întâlni o formație dintr-un eșalon inferior, antrenorul Botoșaniului a afirmat că dubla va fi una dificilă, în care orice se poate întâmpla. Nu va trata de sus CS Mioveni, despre care a afirmat că își va juca șansa și va încerca să facă surpriza. În plus, a declarat că vrea victorie la finalul celor două manșe și că nu îl interesează scorul final, dar nici impresia artistică pe care o va lăsa FC Botoșani.

”Ne-am îndeplinit obiectivul intermediar, logic și normal dată fiind situația în care era echipa în ianuarie, dar a fost un mic pas. Obiectivul important e rămânerea în Liga 1. Trebuie să fim la fel de concentrați, la fel de atenți pe jocul de mâine, trebuie să facem un meci bun. Un rezultat pozitiv care să ne ajute să abordăm cu încredere partida de la Mioveni. (…)

E un prim joc, va fi și al doilea. Sunt meciuri în care se poate întâmpla orice. (…) Diferențe între echipe sunt pe hârtie, s-a văzut în finala Cupei României ce s-a întâmplat. Dorința, agresivitatea, ambiția echipelor din Liga 2, uneori, îi face pe jucători să se autodepășească și se pot face surprize.

De aceea, trebuie să fim concentrați, agresivi, determinați, ambițioși și să facem diferența! Trebuie să demonstrăm că avem valoare. Eu sper să nu fie cazul de relaxare, trebuie să fim concentrați pe miza jocului. Nu există meci câștigat de dinainte, indiferent că joci cu o echipă de Liga 3 sau Liga 5.

Nu ai voie să te relaxezi în astfel de meciuri! (…) Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează! Scopul nostru e să rămânem în Liga 1. Dacă vom face și jocuri bune, va fi extraordinar, dar trebuie să rămânem în Liga 1”, a spus Bogdan Andone în cadrul unei conferințe de presă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
128

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
133

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
222

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...