VICTORIE pentru Transdor Tudora în Cupa României! Botoșănenii au trecut de CSM Pașcani cu 3-2! FOTO, VIDEO
SPORT

VICTORIE pentru Transdor Tudora în Cupa României! Botoșănenii au trecut de CSM Pașcani cu 3-2! FOTO, VIDEO
Echipa botosaneana Transdor Tudora i-a eliminat din Cupa Romaniei pe iesenii de la CSM Pascani, dupa ce au castigat partida din Faza a II-a cu scorul de 3-2.

Iesenii au deschis scorul in minutul 3 prin Viorica, cel care a profitat de neatentia fundasilor echipei gazda la primul corner al meciului. Netbai a fost aproape de a egala, dar a trimis mingea in bara, in minutul 32. Peste 8 minute, Vasile Irimia a sutat de la 7 m, insa portarul a retinut si scorul pauzei a fost 0-1.

Tudorenii au turat motoarele in repriza a doua si au reusit egalarea prin Danut Lungu, care a trimis cu capul mingea in poarta, in urma unui corner. Apoi, Iosif Netbai a facut sah-mat apararea oaspetilor, a sutat in bara din dreapta, dupa care mingea a ajuns tot la el si a marcat cu poarta goala pentru 2-1.

Pe finalul meciului, capitanul Ciprian Orasanu a executat perfect o lovitura libera si a marcat pentru 3-1. Imediat dupa gol acesta s-a dus la gard si si-a sarutat fetita, care era in tribuna.

In prelungirile partidei, Buhălniceanu a redus din diferenta, insa Pascaniul nu a mai avut timp pentru egalare si Transdor Tudora se califica in faza urmatoare a competitiei.


































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
122

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
150

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
228

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...