Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League, alături de Steaua!
SPORT

Calificare senzaţională pentru Astra! Giurgiuvenii merg în grupele Europa League, alături de Steaua!

   mirror.co.uk

Astra s-a calificat în grupele Europa League după ce a reuşit să câştige meciul retur de pe terenul lui West Ham, scor 1-0. În prima manşă scorul a fost egal, 1-1.

Alibec i-a dat emoţii lui Şumudică în minutul 37, când s-a accidentat la acelaşi picior la care a mai avut probleme, însă a revenit pe teren după câteva minute.

Campioana României a marcat unicul gol al meciului în ultimul minut al primei reprize. Teixeira a scăpat singur spre poarta englezilor şi a trimis o minge foarte bine plasată din interiorul careului.

În partea a doua a ieşit la rampă Silviu Lung jr.. Portarul a avut o intervenţie fantastică în minutul 54 la lovitura lui Calleri cu capul din apropierea careului de 6 metri. Apoi, cu un sfert de oră înainte de finalul jocului, goalkeeper-ul român a mai scos o dată un şut al lui Fletcher.

Tragerea la sorţi pentru grupele Europa League va avea loc vineri, de la ora 14:00. Pe langa Astra, in grupa va fi si Steaua Bucuresti.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
69

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
856

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
400

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...