Trimis în judecată după ce a dat cu mașina peste un polițist!

Trimis în judecată după ce a dat cu mașina peste un polițist!
Tânărul care în luna mai a acroșat cu mașina un polițist, la Răchiți, a fost trimis în judecată, în lipsă, de procurori. Din câte se pare, Corneliu D, de 32 de ani, a părăsit țara imediat după producerea evenimentului.

Maricel Hagiu, în vârstă de 40 de ani, se afla în timpul serviciului şi, pe raza localităţii Răchiţi, în apropierea unei staţii peco, i-a făcut semn să oprească unui conducător auto care se afla la volanul unei maşini cu numere de înmatriculare provizorii. Şoferul a ignorat semnalul poliţistului şi a accelerat, în trecere pe lângă omul legii acroşându-l.

Agentul a acuzat dureri la un picior şi a fost transportat cu o Ambulanta la spital pentru îngrijiri, și în prezent fiind în concediu medical.

 În loc să oprească autoturismul, inculpatul şi-a continuat deplasarea, a ambalat motorul şi a accelerat, a virat puţin la stânga şi s-a îndreptat cu autoturismul direct spre mijlocul şoselei, cu intenţia clară de a lovi în plin poliţistul. Deşi Maricel Hagiu a încercat să se ferească a fost călcat cu roata din dreapta pe laba piciorului, se arată în rechizitoriul întocmit de anchetatori.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
155

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
519

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
69

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...