ACCIDENT pe drumul Botosani - Dorohoi! Un Peugeot a ajuns intr-un lan cu porumb, iar un copil a fost ranit! FOTO

 ACCIDENT pe drumul Botosani - Dorohoi! Un Peugeot a ajuns intr-un lan cu porumb, iar un copil a fost ranit! FOTO
Un copilas in varsta de 5 ani a ajuns, miercuri la amiaza, la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean Mavromati, dupa ce a fost victima unui accident rutier produs din cauza inconstientei, pe drumul Botosani - Dorohoi, in apropiere de intersectia cu drumul spre Bucecea.

Un autoturism marca Dacia SuperNova, care circula dinspre Dorohoi spre Botosani, a fost depasit in acelasi timp de doua autoturisme, un Peugeut si un BMW, soferii celor doua masini ignorand linia continua care interzice depasirea. In timpul depasirii autoturismul Pegeout a fost atins de BMW, soferul pierzand controlul volanului, oprindu-se intr-un lan cu porumb.

In urma accidentului, copilul de 5 ani, care era pasager in Peugeot, a suferit cateva rani, fiind preluat de o ambulanta si transportat la spital.

Politistii care au ajuns la fata locului au deschis o ancheta in acest caz si urmeaza sa dea de soferul autoturismului BMW, care imediat dupa impact a parasit locul accidentului.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
224

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
42

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
254

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...