ISU Botoşani sprijină proiectul „Orăşelul copiilor”

 ISU Botoşani sprijină proiectul „Orăşelul copiilor”
Copiii de toate vârstele sunt aşteptaţi duminică, 21 iunie 2015, în Parcul “Mihai Eminescu pentru a învăţa de la pompieri cum să-şi protejeze cel mai valoros bun: viaţa. 

Activitatea vine în sprijinul proiectului Orăşelul Copiilor, iniţiat de Asociaţia Exploratori pentru viitor, în parteneriat cu Primăria Municipiului Botoşani, având ca motto Vreau să devin om mare.

Timp de două ore, între 10.00 şi 12.00, copiii vor fi învăţaţi cum să prevină sau cum să se comporte într-o situaţie de urgenţă, fie că este vorba de inundaţie, cutremur, incendiu sau descoperirea muniţiei rămase neexplodate din timpul conflictelor armate.
Inspectorii de prevenire le vor prezenta şi o parte din tehnica de intervenţie din dotarea inspectoratului, precum şi modul de utilizare a acesteia pe timpul gestionării situaţiilor de urgenţă.
         
Totodată, aceştia vor primi materiale informative din cadrul campaniilor naţionale F.O.C.– Flăcările Omoară Copii, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!, “Vreau să fiu voluntar! şi Nu tremur la cutremur.
           

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
152

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
222

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
780

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...