Arest prelungit pentru preotul care și-a ucis tatăl!

Arest prelungit pentru preotul care și-a ucis tatăl!
Preotul din satul Aurel Vlaicu, acuzat că și-a omorât tatăl în noaptea de Revelion, rămâne în spatele gratiilor.
 
Judecătorii Tribunaluil Botoșani au admis, joi,  propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani și au prelungit durata măsurii arestării preventive în cazul lui Daniel Marius Andricioaei, de 37 de ani, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 03 februarie 2015 şi până la data de 4 martie 2015, inclusiv. 

Preotul s-a autodenunţat pe data de 3 ianuarie, timp de trei nopţi acesta dormind lângă cadavrul tatălui său. Bărbatul a spus în faţa anchetatorilor că şi tatăl său l-a ameninţat că îl omoară, motiv pentru care l-ar fi ucis. 

Medicii legişti au concluzionat, în urma efectuării necropsiei, că bărbatul de 60 de ani a decedat în urma loviturilor primite, acesta având coastele rupte şi ficatul, dar şi o lovitură puternică la gât.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

astăzi, 22:15
30

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

astăzi, 21:52
74

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...

Indivizi reținuți într-un dosar de trafic de droguri care ajungeau la minori din patru județe, inclusiv Botoșani! (foto)

astăzi, 19:47
105

În cursul zilei de joi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Neamț au dispus reținerea a 4 inculpați (unu...