Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

Copilul din Botoșani care a câștigat în 2023 Trofeul emisiunii ”Românii au talent” este invitat anul acesta să prezinte la Gala „Valori Contemporane”, unde printre nominalizați, la categoria ”Personalități marcante ale secolului XXI”, se regăsește și Ptariarhul României.

Rareș Prisacariu, printre prezentatorii unei gale la care nominalizați sunt Patriarhul României, președintele Academiei și Leon Dănăilă!

 Rareș Prisacariu  

Ediția a XIII-a a Premiilor Radar de Media, sub genericul „Valori Contemporane”, va avea loc la Sala Luceafărul din bucurești, pe 11 iulie 2024.

Printre nominalizații la categoria Personalități marcante ale secolului XXI, se află figuri-simbol din vremurile noastre, precum Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, Patriarhul României, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, academicianul Ioan-Aurel Pop, președinte al Academiei Române, și academicianul Leon Dănăilă. Tot aici au fost nominalizate și două legende în viață ale muzicii, mai exact Dida Drăgan și Gheorghe Zamfir.

Comisia de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței a celor mai prestigioase premii media românești, comisie prezidată de Claudiu Dumitrache, propune – potrivit Gândul – evidențierea cu lauri a celor mai reprezentative personalități contemporane, care și-au adus contribuția la promovarea, crearea, îmbunătățirea sau perpetuarea culturii, muzicii, literaturii, spiritualității, științei, medicinei, jurnalismului și antreprenoriatului de calitate în România ultimilor 20 de ani.

Premiile speciale, denumite Myosotis, vor fi stabilite exclusiv prin votul comisiilor de specialitate.

„Prin această ediție specială se vor celebra meritocrația, valorile autentice, creativitatea, abnegația, spiritul elitist românesc, măiestria și talentul unora dintre cele mai importante personalități, care au scris istorie în domeniu lor de activitate și care, incontestabil, au devenit deja parte a memoriei naționale”, a precizat Claudiu Dumitrache.

La celelalte categorii ale Premiilor Myosotis, comisia i-a mai nominalizat pe David Popovici, Maia Morgenstern, Dan Puric, Emil Boroghină, Oana Pellea, Pr. Constantin Necula, Nicolae Furdui-Iancu, Nadia Comăneci, Tudor Gheorghe, trupa Holograf, Maria Gheorghiu, Carmen Tănase, Claudia Motea, Marius Bodochi, George Grigoriu, Dan Negru, Mioara Velicu, Sofia Vicoveanca, Simona Halep, Cătălin Botezatu, Dima Trofim, Valentina Vesler, Ștefan Bănică Jr., Adrian Artene, Ada Vertan, Marius Gălan, Daniel Nica, Constantin Dulcan, Vlad Ciurea, Daniela Șontică, dar și alte personalități importante din modă, sport, cultură și afaceri.

Unul dintre prezentatorii conceptului „Valori Contemporane” va fi Rareș Prisacariu, copilul din Botoșani care fascinează prin talentul oratoric și care, în numele noilor generații, va susține laudatio pentru o parte din laureați, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeie dispărută ieri de la domiciliul din Franța, sunați la 112 dacă ați vazut-o!

astăzi, 19:52
43

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 37 de ani care la data de 11 iunie a.c. a părăsit domiciliul din Franța, fără a preciza locul în care se d...

Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea : Ziua de 15 octombrie va fi declarată „Ziua Părinţilor de Îngeri”, părinții primesc consiliere gratuită!

astăzi, 19:40
33

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea pentru instituirea zilei de 15 octombrie ca Ziua naţională de comemorare a copiilor decedaţi în timpul sarcinii, la naştere sau p&ac...

Un medicament pentru tratarea diabetului va dispărea din farmacii, cu ce va fi înlocuit!

astăzi, 18:41
112

„Conform informaţiilor primite din partea deţinătorului autorizaţiei de punere pe piaţă (DAPP), medicamentul OZEMPIC (SEMAGLUTIDUM), în toate cele trei concentraţii (0,25 mg; 0,5 mg...