Leo Grozavu, inaintea meciului cu Rapid Bucuresti: "Avem orgoliul ranit si ne dorim sa castigam"

Leo Grozavu, inaintea meciului cu Rapid Bucuresti: "Avem orgoliul ranit si ne dorim sa castigam"
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, vede partida de sambata seara, cu Rapid Bucuresti, ca fiind unde dificila, avand in vedere conditiile meteo care vor fi la ora jocului, dar si spiritul de lupta pe care l-au dovedit pana acum jucatorii din Giulesti.

Cu toate acestea, tehnicianul botosanenilor isi doreste sa se revanseze in fata Rapidului, dupa ce au fost eliminati din Cupa Romaniei chiar in Giulesti.

"Sunt foarte importante punctele pentru ca este un joc pe teren propriu si ne dorim atunci cand jucam pe teren propriu sa castigam pentru spectatorii care vin la meci. Sigur ca si pentru noi sunt importante pentru ca vreau sa atingem cat mai repede pragul de 20 de puncte. Daca ne uitam la clasament, Rapidul este o echipa cu care ne luptam pentru ramanerea in Liga 1. Avem orgoliul putin ranit, pentru ca ne-au scos din Cupa Romaniei, dar meciul din campionat nu se compara cu cel din Cupa. Ne dorim sa castigam jocul. Ma astept la o partida dificila, dar ne pregatim pentru asta. Jucatorii care ajung in Giulesti trebuie sa aiba acel spirit de lupta al Rapidului si de aceea va fi un meci dificil, mai ales ca va fi si rece. Sper ca vremea sa nu influenteze numarul spectatorilor si sa vina cat mai multa lume", a declarat Leo Grozavu.

La FC Botosani nu va putea evolua Razvan Tincu, suspendat din cauza cartonasului rosu primit in partida de la Iasi, dar va reveni Michael Ngadeu, care s-a intors din Germania, acolo unde a fost plecat pentru a-si rezolva problema cu viza.

Meciul dintre FC Botosani si Rapid Bucuresti va avea loc sambata seara, incepand cu ora 21:00, pe Stadionul Municipal Botosani.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
339

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
556

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
981

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...