Violator în serie, s-a săturat de închisoare și cere arest la domiciliu!

Violator în serie, s-a săturat de închisoare și cere arest la domiciliu!
Un botoșănean care a violat mai multe femei, după ce le droga cu substanțe etnobotanice, a cerut să fie eliberat, acesta fiind în prezent în arest preventiv.

Marcel Purav a cerut instanței înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu, dar magistrații Curții de Apel Suceava au respins cererea bărbatului ca nefondată, sentința fiind definitivă.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 18.01 - 23.02.2013, inculpatul a întreţinut raporturi sexuale cu patru părţi vătămate, dintre care trei minore, prin constrângere psihică şi fizică, obligându-le la consumuri de substanţe cu impact major asupra conştientizării actelor efectuate şi lipsindu-le de libertate.

Individul îşi alegea victimele din baruri şi cluburi şi, după ce le propunea întâlniri, le conducea în apartamentul său de pe strada Vârnav, unde le viola.

Pentru a nu lăsa urme de agresiune pe victime, le determina să întreţină raporturi sexuale terorizându-le.

El a mai fost închis și în trecut pentru fapte de acelaşi gen.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
154

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
39

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
238

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...