BOTOȘANI: Un primar din PDL anunta ca pleaca la PSD!

BOTOȘANI: Un primar din PDL anunta ca pleaca la PSD!
"Daca ma vor dezamagi, in 2016 voi candida pentru un alt partid", avertizeaza primarul unei comune din Botosani, inainte de a trece in barca PSD! Partidul Democrat Liberal Botosani este aproape de a pierde unul dintre cei mai activi primari din judet, care ar putea profita de ordonanta de urgenta privind traseismul politic.

Este vorba despre primarul comunei Pomarla, Dumitru Chelariu, care a anuntat ca doreste sa treaca in tabara puterii.

"Nu mi-am depus încă adeziunea, nici nu sunt foarte convins că voi folosi această ordonanţă pentru a mă înscrie în partid. Eram hotarat sa fac asta, indiferent daca sunt alegeri prezidentiale sau nu. Daca ma vor dezamagi, in 2016 voi candida pentru un alt partid. Îmi respect colegii de la PDL, mai ales pe domnul Cătălin Flutur, însă pe doctrine, fie că-i de dreapta sau de stânga, eu nu pot face nimic pentru comunitatea care m-a ales", a declarat Dumitru Chelariu.

Primarul din Pomarla a precizat ca decizia de a trece la PSD nu are nicio legatura cu fuziunea dintre PDL si PNL si ca democrat-liberalii nu ar trebui sa fie suparati, pentru ca el "nu a obtinut mandatul de primar datorita partidului".

"Pe mine nu m-a propulsat partidul si nu am nicio obligatie fata de niciun partid. Pot spune chiar ca eu am adus voturi pentru partid", a adaugat Dumitru Chelariu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
77

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
194

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
625

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...