LIGA 1: Cirjan a debutat cu gol si cu cartonas rosu la Ceahlaul! Rapid a invins Viitorul!

LIGA 1: Cirjan a debutat cu gol si cu cartonas rosu la Ceahlaul! Rapid a invins Viitorul!

 Cirjan (alb)  dolce-sport.ro

Fostul atacant al echipei FC Botosani, George Cirjan, a debutat cu gol in tricoul celor de la Ceahlaul Piatra Neamt, in partida disputata pe teren propriu cu ASA Tirgu Mures.

Chiar daca a marcat pentru Ceahlaul, nemtenii au pierdut cu scorulde 1-4 intalnirea de vineri seara, ajungand la doua infrangeri in Liga 1.

Botosaneanul Andrei Dumitras isi poate trece in cont o greseala la golul de 0-1, pentru ca la cornerul din minutul 22 a sarit pe sub minge si i-a dat posiblitatea lui N`Doye sa fie si el bun in Liga 1.

Doua minute mai tirziu, Marc a degajat direct spre Cirjan, fundasul Bejan a dat de linga minge si atacantul Ceahlaului l-a executat pe Stancioiu: 1-1, (`24).



Si jocul arata tuturor ca tabela nu mai merita schimbata pina la pauza. Sepsi a aruncat de la margine, Henrique a scos in "15m", iar N`Doye a venit lansat si a tras. Mingea l-a lovit pe Ichim si a intrat in poarta fara vreo sansa pentru Jovic: 1-2 (`45).

Dupa pauza, iar deranj in careul nemtean. Bumba n-a fost blocat de Dumitras si centrarea sa "covrig" i-a depasit pe Marc si Ichim pentru a-l gasi la finalizare pe Henrique: 1-3 (`55).

Pentru ca totul sa fie gata a venit si faza din minutul 56. La un duel aerian, Cirjan l-a lovit cu cotul in figura pe Balaur si pentru ca ardeleanului i-a aparut sange de sub ochiul sting Sebastian Coltescu a dat direct si corect "rosu", scrie sportneamt.ro.

ASA a mai inscris o data. La un corner, mingea a ajuns in "6m" la Hora. Acesta a preluat si a tras din intoarcere, balonul l-a lovit iar pe Ichim si l-a pacalit pe Jovic: 1-4 (`84).

In celalalt meci al zilei, Rapid Bucuresti a invins cu 2-1 pe Viitorul Constanta, meci ce s-a jucat la Chiajna.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

astăzi, 19:15
22

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
23

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
24

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...