Victor Mihalachi explica de ce FCM Dorohoi s-a despartit de Colban: "Avea alte interese... .Ideile noastre nu se potriveau"

Victor Mihalachi explica de ce FCM Dorohoi s-a despartit de Colban: "Avea alte interese... .Ideile noastre nu se potriveau"

 Vespazian Colban  

Finantatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, a explicat cum s-a ajuns la despartirea de antrenorul Vespazian Colban, omul care a promovat formatia din Dorohoi din Liga 4 pana in Liga 2, in doar 3 ani.

Acesta a precizat ca ideile lor pentru viitorul echipei nu erau comune. Colban ar fi vrut jucatori valorosi cu salrii mari, iar patronul vrea sa promoveze tineri cu bani putini.

“M-am despartit de Colban, deoarece ideile noastre nu se mai potriveau. I-am spus lui Colby ca nu sunt prea multi bani, sunt singur si nu ne da nimeni un pahar cu apa, astfel ca trebuie sa punem accentul pe tineri de perspectiva si sa limitam salariile celor in varsta. Colban n-a fost insa de acord, el avea alte interese, voia salarii mari, jucatori cu experienta si visa probabil sa promoveze in Liga 1. Eu sincer, n-am nimic impotriva sa promovam, dar ne mai trebuie si bani multi. Daca se gasesc sponsori noi, care sa ne sustina, eu le dau gratis actiuni la club, dar n-am gasit pe nimeni. Echipa asta am luat-o in Liga a 4-a si asa de unul singur cu bani destul de putini am ajuns in Liga a 2-a, acum vom merge tot cu un buget ceva mai mic, insa vom incerca totusi sa facem performata si sa promovam tineri de valoare, care sa ajunga fotbalisti in Liga 1, nu sa sprijine barele in ligile inferioare“, a spus Victor Mihalachi. .

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un tânăr din Suceava a chefuit bine și s-a urcat la volan, polițiștii botoșăneni l-au pus să sufle în etilotest!

astăzi, 15:25
11

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29 C, în comuna Mihăileni, un autoturism condus de un bărbat, de 37 de a...

Bărbat dat afară din locuință după ce și-a agresat concubina în a doua zi de Paște!

astăzi, 14:40
81

În cursul zilei de luni, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, de 39 de ani, din comuna Vârfu C...

Acoperișul unei case din Botoșani a fost cuprins de flăcări, proprietara a suferit un atac de panică! (foto)

astăzi, 14:06
238

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, într-o gospodărie de pe strada Ion Pilat, din municipiul Botoșani. Acoperișul unei case s-a aprins de la un scurtcircuit.În mo...